Snadnější rezervace na salony-krasy.cz díky novému rezervačnímu systému

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Pryč jsou doby, kdy k tomu, aby se zákazník do salonu objednal, musel shánět konkrétní číslo do salonu, dále pak se snažit se sem přes stále obsazené číslo dovolat a složitě domlouvat konkrétní termín. Moderní rezervační systém umožní zarezervovat si termín v salonu třeba uprostřed noci. Není třeba nikomu volat, vše se děje prostřednictvím webového rozhraní.

Díky rezervačnímu systému Reservio je možné se do vybraného salónu snadno objednat, a to kdykoliv a bez nutnosti volání.

Rezervace po pár klicích

Klient si pohodlně vybere z nabídky volných termínů, k jednomu z nich se přihlásí a záznam odešle. Ještě před tím je třeba si v systému vytvořit svůj klientský účet, což není nijak náročné.

Výhody pro salon

Rezervační systém je ale výhodný i pro salón. Díky internetu není třeba určit speciální osobu, která bude odpovídat na telefony s rezervacemi a zaznamenávat je. Odpadá tak nebezpečí, že určitá rezervace nebude zaznamenána, nebo že si třeba obsluha čas rezervace splete. Přece jenom lidský faktor je ošidný… Veškeré rezervace obdrží správa salonu a je na ní, aby tyto rezervace spravovala. Systém navíc umožňuje také správu zaměstnanců a jejich dovolených, takže má správa salonu vždy aktuální informace o tom, v jakém rozsahu lze rezervace přijímat.

Zvýší oblibu salonu

Co je ovšem velmi příjemná je cena systému. Ten je totiž ve své základní verzi zdarma. Ovládání celého systému je více než snadné a zvládne jej i počítačový laik, jazyk rozhraní je čeština. To platí jak pro salón, tak pro jeho klienta, který se díky systému bude objednávat. Díky rezervačnímu systému Reservio tak ušetří čas jak klient, tak salón, což jistě přispěje k další oblibě u salonu.

Výhody Reservio.com ve zkratce

  • Rezervujte efektivněji
  • Zlepšete své služby
  • Sdílejte svou dostupnost s klienty.
  • Přijímejte online rezervace 24/7
  • Připomeňte svým klientům nadcházející rezervace pomocí SMS nebo e-mailu.
  • Získejte přehledný seznam vašich klientů
  • Jednoduchý způsob práce s rezervacemi

Vy ještě váháte? Vyzkoušejte si Reservio zdarma!

A jak propojit váš existující rezervační systém se Salony-krasy.cz? Jedná se o nadstandardní službu, která je jen jednou z mnoha výhod zápisu Top salón.

Máte dotazy? Kontaktujte nás na lucia@salony-krasy.cz, rádi je zodpovíme.

Lucia Krivdová

Zakladatelka Salony-krasy.cz

Čtěte také:

Kadeřníci si pochvalují online rezervace. Šetří jim čas a zaplní se termíny, které předtím zůstaly neobsazené

Fotografie

Komentáře