Studená plazma Dr. Platon

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Studená plazma Dr. Platon představuje revoluční přístroj, se kterým se dají velmi dobře eliminovat akné, vrásky i depigmentace. Pomáhá navrátit citlivou pleť do rovnováhy a díky antioxidačním účinkům úspěšně bojuje rosaceou, seboreou či ekzémem. Mezi hlavní zóny ošetření patří obličej, krk, dekolt či záda. Jaký přínos má pro vás studená plazma Dr. Platon, kolik stojí ošetření a jak často navštívit kosmetičku?

Co je plasma a studená plazma

Plasma je jedno ze čtyř základních skupenství, tedy pevné, tekuté, plynné a plasma. Jde o ionizovaný plyn složený z iontů a elektronů. Studená plazma má teplotu 35 až 40 ºC a dočasně na 10 až 12 hodin uvolní lamelární strukturu v epidermální bariéře. Propustnější kůže zvýší absorpci kosmetických produktů až o 24 %. Kůže se desinfikuje, ničí se bakterie, houby, záněty a poškozené buňky.

Výhody a účinky studené plasmy

• Akné – ošetření studenou plasmou ničí bakterie Propionium Acnes, snižuje zánět kůže, zvyšuje obranyschopnost pokožky, normalizuje produkci kožního mazu, redukuje nadměrný mazotok, zvětšené póry i jizvy po akné.

• Vrásky – studená plasma je účinným ošetřením proti stárnutí pleti, spouští dělení bazálních buněk, zvyšuje produkci kolagenu, zlepšuje mezibuněčnou komunikaci, odstraňuje rozšířené žilky a pomáhá i při hojení ran.

• Depigmentace – plazmové ošetření redukuje jaterní skvrny na kůži, pod kterými probíhá zánětlivý proces pigmentace, se zánětem snižuje hladinu hemoglobinu kolem skvrn na pokožce a tím snižuje i nežádoucí pigment.

• Citlivá pleť – studená plasma má antioxidační účinek na imunitní systém, redukuje následky chronických kožních nemocí jako dermatitida, atopický ekzém, rosacea, seborea, zanícená, podrážděná, dehydrovaná a suchá kůže.

Proč použít studenou plazmu

Plazma je přirozeně antibakteriální, efektivně zbavuje kůži bakterií, fungálních zánětů, virů a super bakterií odolávajících i širokospektrálním antibiotikům. Pleť běžně absorbuje jen 0,5 až 3 % ingrediencí z pečující kosmetiky. Díky otevření pórů se zvýší absorpce pleti až o 24 %, pleť se hloubkově hydratuje a vyživuje.

Nabité molekuly plazmy působí na pleť na buněčné úrovni jako šetrná masáž, pokožka je prokrvená a proces tvorby kolagenu se obnoví. Stimulací se podpoří regenerace i obnova pokožky a dermatitida rychleji ustupuje. V pleti dojde ke stimulaci krevní cirkulace, tvorbě kolagenu a regeneraci kůže.

Průběh ošetření studenou plasmou

Ošetření přístrojem Studená plazma Dr. Platon trvá průměrně 10 minut a používá se nasucho bez nutnosti speciálních produktů. Ošetření přístrojovou kosmetikou není nepříjemné, je nebolestivé a první výsledky jsou viditelné již do druhého dne. Po ošetření pokožky kosmetička na pleť nanese hydratační a výživné produkty.

Cena ošetření studenou plazmou

Očekávejte, že v kosmetickém salonu se cena za ošetření studenou plazmou pohybuje kolem 300 korun.

Indikace a kontraindikace

Ošetření se nedoporučuje těhotným a kojícím ženám, při oparu, viróze, bakteriální infekci, zánětu kůže, onkologickém onemocnění a podezření na maligní kožní nádor.

Foto: Ehsan Ahmadi/Unsplash

Zaujaly vás účinky ošetření studenou plazmou Dr. Platon? Kde vám nabídnou kosmetickou proceduru studenou plazmou Dr. Platon?


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo profesionála na jakékoliv jiné ošetření pleti, či pouze potřebujete zrelaxovat, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Komentáře