Toužíte po vlastním salónu? Vybudujte si ho v zahradním domku

Kategorie: Pro odborníky

Mojekrasa

Spousta žen a dívek sní o tom, že si otevřou vlastní salón. Jedna chce být kadeřnicí, další masérkou nebo vizážistkou. Všechny tyto profese mají jedno společné – chcete-li si vybudovat vlastní salón, čeká vás do začátku poměrně nemalá investice do základního vybavení. Přidejte si k tomu ještě nájem za prostory a dostáváte se na vysoké částky. Mnohdy to ale jde vyřešit i jinak.

Pokud bydlíte v rodinném domě, možná vás už napadlo, jak by bylo fajn otevřít si salón přímo doma. Jednak by nebylo nutné ztrácet čas dojížděním do práce, jednak ušetříte za nájem. Jenže možná nemáte žádnou volnou místnost, nechcete si vodit zákaznice do svého soukromí nebo máte jiné důvody, proč to nejde. Pak pro vás máme skvělé a levné řešení. Objednejte a sestavte si na zahradě zahradní domek.

Zahradní domek jako plnohodnotná stavba

Říkáte si, jak asi bude vypadat, když své klientky přijmete v nějaké dřevěné boudičce? V tom případě se prvně mrkněte na web Domky-Herold.cz, abyste si udělali představu, jak dnešní zahradní domečky vypadají. Mnohé z nich působí spíš jako malá chatka nebo skromný dřevodomek, ve srovnání s nimi jsou ovšem levnější a také daleko rychleji postavené. Rozhodně nejsou určené jen pro letní obývání, jestliže je vybavíte vytápěním, poslouží celoročně. Získáte tím své království, které bude na dosah ruky, ale zároveň trochu oddělené od vašeho soukromí.

Nikdy nebudete platit nájem

Samotný zahradní domek vyjde na několik desítek tisíc korun podle velikosti. Připočítat budete muset ještě nějaké základní vybavení, odborné vybavení nepočítejte, to byste museli kupovat i se sídlem jinde. Jistě si ale snadno spočítáte, že koupit si vlastní provozovnu se rozhodně vyplatí, pokud chcete činnost provádět dlouhodobě. Přemluvte svou drahou polovičku, najděte vysněný domek a společně ho smontujte. Složité to není. Začít můžete třeba prozkoumáním nabídky e-shopu Skluzavky.cz, který se specializuje na výrobky estonské firmy Palmako. Severský design vás nadchne.

Čtěte také:

Kadeřníci si pochvalují online rezervace. Šetří jim čas a zaplní se termíny, které předtím zůstaly neobsazené

Komentáře