Trendy a metody prodlužování řas 2022. Kterou a kdy zvolit?

Kategorie: Řasy

Mojekrasa

Líbí se vám dlouhé řasy a toužíte po uhrančivém pohledu i bez každodenního líčení? Ideálním řešením je prodloužení řas. Metod na prodlužování řas je ale více, proto vás provedeme nejčastějšími metodami, ať si můžete vybrat tu vhodnou variantu pro vás.

Růstové sérum na řasy a obočí

Kvalitní sérum na prodloužení řas a obočí je dlouhodobým a šetrným řešením s přirozeným efektem. Séra na řasy a obočí stimulují růst řas už v koříncích, proto dorůstají do větší délky a jsou hustší. Pomocí přírodních složek si díky séru sice musíte chvíli počkat, ale výsledky stojí za to. Ty první se při pravidelném používání dostaví už po pár týdnech v závislosti na typu séra. Tato metoda je nejbezpečnější. Cena je od 700 až 2 000 Kč za balení podle složení a značky.

Jednorázové nalepovací řasy

Pokud se chystáte na nějakou akci, jako je ples, svatba, schůzka nebo rande, můžete vyzkoušet jednorázové nalepovací řasy, které běžně koupíte v drogerii. Jsou levné a zvládnete si je nalepit sami. Jednotlivé trsy vypadají přirozeněji. Řasy v jedné souvislé řadě zase zvýrazní efekt. Existují různé barevné varianty, řasy se třpytkami, kamínky i peříčky. Při správném použití vám nepoškodí řasy. Zaplatíte za ně 150 až 200 Kč a získáte rafinovaný a avantgardní vzhled.

Prodlužování řas metodou řasa na řasu

Umělé řasy vám při této metodě nalepí lash stylistka či kosmetička pomocí specializovaného lepidla na přírodní řasy v poměru 1:1, tedy vždy jednu umělou řasu na přírodní řasu. Díky tomu nedochází k zatěžování řas.

Na prodloužení řas můžete chodit pravidelně. Ideální jsou přírodní řasy, jako je norkový vlas, který je lehký a jemný. Prodloužené řasy vydrží asi měsíc a vypadávají postupně s vašimi vlastními řasami. Pravidelné se chodí na doplňování.

Cena je 500 až 1000 Kč dle hustoty a délky.

Vícerozměrné prodloužení řas

Můžete si dopřát také dvou, tří, čtyř, pěti nebo dokonce šestirozměrné prodloužení řas. Při této metodě se na jednu přírodní řasu lepí 2, 3, 4, 5 nebo 6 umělých řas. Při této metodě prodlužování řas se už používají výhradně norková vlákna, která jednu řasu tolik nezatíží. Tato metoda dodá vašim očím opravdu výrazný efekt, který vydrží 2 až 3 týdny.

Cena od 2 000 Kč podle hustoty a délky.

Náš tip: Lash lifting – pořádná dávka výživy na řasy

Výhody a nevýhody prodlužování řas

Pokud zvolíte prodloužení řas metodou řasy na řasu nebo vícerozměrné prodlužování řas, získáte svůdný pohled, nádherně zvýrazněné oči, neustále upravený vzhled a navíc ještě ušetříte spoustu času, protože se ráno nebudete muset líčit. Jsou zde však i rizika umělého prodlužování řas. Vsaďte na odborníky.

Podle výzkumů rizik má třetina žen, které podstupují umělé prodlužování řas, zdravotní potíže jako jsou napuchlá a zarudlá víčka nebo bolesti a záněty očí. Prodloužení řas může zvýšit citlivost očí, způsobit suchost očí, infekci rohovky a očních víček nebo kontaktní dermatitidu po alergické reakci na daný typ lepidla.

Umělé řasy a trsy řas mohou poškodit i řasový folikul, nebo svou tíhou poškodí přírodní řasy a způsobí dočasnou až trvalou ztrátu přírodních řas.

Hledáte tu pravou artisku pro prodlužování řas?


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo profesionála na jakékoliv jiné ošetření, či pouze potřebujete zrelaxovat, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Komentáře