Vířivky – ideální způsob relaxace pro rodinu i jednotlivce

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

V dnešní uspěchané a mnohdy stresující době je každá možnost relaxace k nezaplacení. Každý z nás občas potřebuje chvilku pro sebe a přestat myslet na denní starosti. A tuto jedinečnou možnost vám může nabídnout i vlastní venkovní vířivka. Umíte si představit něco lepšího, než přijít z práce, převléknout se do plavek, a relaxovat přímo u vás doma?

Venkovní-vířivky jsou dokonalou příležitostí, jak spojit příjemné s užitečným. Naše společnost má obecně čím dál tím méně pohybu a sedavé zaměstnání mnohdy ještě okořeněné stresujícími situacemi nám podlamuje zdraví. Čím dál tím více lidí trpí bolestí zad a kloubů, nespavostí atd. Vířivka je nejen příjemným zpestřením jakéhokoliv dne, ale zároveň pobytem v ní uděláte něco jak pro vaše zdraví, tak pro psychickou pohodu.

Trpíte-li bolestmi zad ze sedavého zaměstnání nebo přílišné fyzické námahy, je pro vás vířivka od SPA Studio s.r.o. ideálním doplňkem do domácnosti. Pomocí kvalitní hydromasáže teplou vodou jsou svaly prohřívány do hloubky a postupně uvolňovány. Po relaxační koupeli ve vířivce se tedy budete cítit o poznání lépe.

Špatně spíte? Nemůžete před spaním přestat myslet na denní problémy a zkrátka „nemůžete vypnout“? I s tímto problémem vám pomůže pobyt ve vířivce. Je prokázáno, že lidé, kteří měli problémy v noci usnout, pociťují po pravidelném pobytu ve vířivce nemalé zlepšení a jejich spánek je mnohem kvalitnější.

Ve vířivce s vámi můžete trávit čas se svým partnerem/par­tnerkou, babičkou, dětmi,…zkrátka, s kýmkoliv se vám zachce. Některé modely vířivek mají uzpůsobený vstup právě malým dětem a osobám s omezenou možností pohybu. Malé děti ale v žádném případě nenechávejte ve vířivce samotné, dohled dospělé osoby je zde vždy nutností.

Přemýšlíte o pořízení kvalitní vířivky? Navštivte showroomy společnosti SPA Studio s.r.o. v Ostravě, v Praze nebo v Mladé Boleslavi a prohlédněte si zde velmi oblíbené kanadské vířivky značky Canadian Spa International®.

Sledujte nás na Facebooku: www.facebook.com/salonykrasycz

Sledujte nás na Instagramu:www.instagram.com/salony_krasy.cz

Komentáře