Vkusné doplňky dotváří elegantní image moderního muže. Nebojte se luxusních kravat, motýlků a ozdobných kapesníčků!

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Bez doplňků by to nebylo ono. Ženy sázejí především na šperky, šátky, kabelky a vlasové doplňky. Zdá se vám, že muži mají výběr doplňků oproti ženám omezený? Není to tak docela pravda. Pánská móda umožňuje outfit doladit k dokonalosti za pomoci pásků, hodinek, pánské aktovky, šál, šátků, kravat, motýlků, kapesníčků a ozdob do klopy. Ani šperky nemusí být pasé, v jednoduchosti je ale síla.

Kvalitní kravata je základ

K elegantnímu outfitu neodmyslitelně patří pánské kravaty nebo motýlky a kapesníčky. Nějakou tu kravatu by měl vlastnit každý muž. A pokud možno ne jen tak ledajakou, ale z kvalitního materiálu, jako je hedvábí nebo bavlna. Co se týká barev, chybět by neměla nějaká dobře kombinovatelná, která se hodí k několika košilím a sakům. Jakmile ji ve skříni máme, můžeme směle začít dokupovat doplňky více výstřední, zajímavé, barevnější, nevšední… Zkrátka – kravat není nikdy dost. Pokud vaše práce vyžaduje chodit denně v obleku, určitě nechcete nudit, kravat budete potřebovat vícero a střídat je. Slim fit kravaty obléknete i k ležérnímu saku a pohodlným kalhotám. Takový outfit se hodí do práce, kde není striktně vyžadován oblek, a na různé méně formální příležitosti. Ručně vyrábené luxusní kravaty Alfons rozhodně nejsou nudné, vsadit můžete třeba na veselé květinové vzory nebo puntíky.

Slavnostní motýlky

Vázací motýlky se stanou efektním doplňkem pro slavnostní vzhled, vkusně doladí oblek nebo smoking. Při některých příležitostech jsou dokonce vhodnější než kravaty, jmenovat můžeme plesy, galavečery a koncerty. A nemusí mít jen černou barvu! Moderní pánské motýlky z hedvábí jsou dostání v neutrálních i pestrých barvách. Kdo umí nosit barvy, nemusí se bát třeba motýlka kanárkově žlutého či s barevnými puntíky. A že neumíte tento doplněk uvázat? Podle návodu to jistě zvládnete.

Hravé kapesníčky do saka

Díky kapesníčku v kapse saka si můžete pohrát s barvami a vzory, pokaždé dodat vašemu outfitu nový šmrnc a jde o doplněk, který můžete vlastnit v mnoha provedeních. Originální kapesníčky do saka Alfons.cz vás překvapí hravým designem a luxusním provedením. Zapomenut byste na ně neměli ani v tanečních. Nosit se dají v saku společenském i volnočasovém.

Komentáře