Vyzkoušeli jsme za Vás - Zenergy TOP Hotel Praha

Kategorie: Recenze a testy salónů

Mojekrasa

Zenergy – relaxace od hlavy až k patě. Odpočinek potřebuje občas každý z nás. Než se ale jen válet na gauči či na zahradě, to je lepší si na relax skutečně vyhradit čas a vyzkoušet třeba komplexní thajskou masáž s příznačným názvem Zen.

Zenergy – už to samotné slovo vyvolává spoustu asociací s odpočinkem, relaxací a celkovým uvolněním. V Zenergy nabízejí hned několik druhů masáží založených na klasických thajských technikách. Můžete si užít masáž thajskou, olejovou, sportovní nebo tu, kterou jsem vyzkoušela já – masáž Zen, která využívá kromě thajské techniky masáže rovněž jemné oleje a především pytlíčky naplněné bylinnou směsí, jež mají stimulovat vaše energetická centra. Co může být lepšího? Snad už jen to, že jsem si něco takového mohla užívat celých 90 minut.

V Praze můžete Zenergy navštívit na Chodově v Top Hotelu Praha, v Brně v Křenové ulici.

Příjemné prostředí vás do sebe vstřebá a odpojí vás od ruchu velkoměsta. Vše je krásně čisté, uvolněné a připravené na váš jedinečný zážitek, který si užije celé tělo od hlavy až k patě.

Zkušená masérka zkrátka ví, co dělat. Začíná několika rychlejšími pohyby, kterými připraví rozbolavělé tělo na vše, co ho čeká. Voňavé a velice příjemné oleje krásně stimulují všechny unavené svaly, kosti a klouby a skvěle přenášejí precizně prováděné a často velmi složité pohyby masérky. Jelikož se občas nemohu vyhnout tomu, že se zapne moje analytická mysl a chce všechno zkoumat, tak v sérii masážních pohybů, úderů a různých stimulačních technik jsem se velice rychle ztratila a došlo mi, že naučit se něco takového musí být skutečně zatraceně těžké. Po jemné olejové masáži přichází na řadu část s bylinkovými balíčky, která neuvěřitelně stimuluje všechny smysly a teplo se vám rozlévá po celém těle v pečlivě vymyšleném schématu, které zkrátka funguje.

Zaručuji vám, že do několika málo minut nevíte o světě. Masérka se postupně zaměřuje na celé tělo od dolních končetin přes záda, horní končetiny a ruce a když už máte pocit, že nemůžete být uvolněnější, přistoupí k masáži hlavy a obličeje – a to je skutečné blaho. Pokud „pracujete hlavou“, pak právě tuto část oceníte nejvíc.

Devadesát minut uteče jako voda, zároveň vám ale konečně dovolí skutečně se uvolnit a dát prostor jen relaxaci a regeneraci celého organismu. Po masáži je ještě čas na pozvolný návrat do reality s šálkem výborného čaje.

A výsledek? Celou cestu domů jsem se vznášela. Bolesti šíje a krku byly pryč a věčné napětí v mojí hlavě – po tom nebylo ani památky. Připadala jsem si lehká jako pírko a krásně uvolněná. Pokud vaše tělo také baží po potřebné regeneraci, Zenergy TOP Hotel Praha je rozhodně to správné místo.

Termín v Zenergy si zarezervujete online i z pohodlí domova

Vaše Salony-krasy.cz

Komentáře