Krásné vlasy na léto? Balayage pro brunetky - karamel, blond, hnědá? (+10 top ukázek)

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Vlasy jsou korunou krásy, proto není radno náš účes podceňovat. Vyzkoušejte novinku s názvem Balayage. Nevíte, co to je? Balayage je inovovaná technika, která vlasy zesvětlí jako melír, ale rozhodně vám je nezničí. Výsledek je dokonalý.

Balayage patří v letošním roce bezesporu k nejžhavějším vlasovým hitům. Tato trendy barvicí technika ve výsledku vypadá velmi přirozeně a je vhodná prakticky pro všechny ženy, ať už jde o blondýnky, rusovlásky, hnědovlásky nebo brunetky. Tato technika umožňuje zvolit jakoukoli barevnou kombinaci. Důležitá je u techniky Balayage péče následující po barvení. Dejte vlasům potřebné ošetření i výživu.

Vlasy jako malířské plátno

Při barvicí technice Balayage se vlasy stanou pro kadeřnici doslova plátnem, na kterém prokáže své umění. Neodděluje od sebe jednotlivé pramínky vlasů, jako je tomu u melírování a nebalí je do útržků alobalu. Naopak si vaše prameny vlasů vždy volně přidrží v ruce a druhou rukou pak pomocí bary maluje pohybem, který připomíná malbu na plátno nebo zametání. Při Balayage metodě se barva aplikuje především na délky a konce vlasů a současně také na vlasy, které rámují váš obličej. Výsledkem je úžasná barevná směs dosahující různé intenzity, která působí velmi přirozeně. V jedinečném efektu jsou přechody mezi vlasovými pramínky velmi jemné.

Balayage je přirozená a bez odrostů

Díky tomu, že se nebarví vlasy na celé hlavě, ale směs barvy se pouze vtírá do vlasů, vytváří se tím velmi zajímavé stíny. Konečná barva by vždy měla co nejvíce odpovídat přirozené barvě vašich vlasů a typu pokožky. Navíc můžete zapomenout na nepěkné odrosty. V záplavě sobě podobných odstínů se odrůstající vlasy hravě ztratí. Balayage také pomůže díky tmavým konečkům obličej zeštíhlit a světlé konečky vlasů vám naopak dokonale zjemní špičatou bradu nebo zvýrazní lícní kosti.

Blond Balayage

Blond Balayage vypadá kouzelně třeba na světle hnědých vlasech. Kombinace je ideální pro vlasy sahající k ramenům, kdy sestřih krásně orámuje a zdůrazní vaši tvář. Při barvení se volí chladný blond odstín u konečků vlasů. Půvabně symetrického vzhledu dosáhnete kombinací různých odstínů blond barvy od zlaté až ke stříbřité.

Balayage pro brunetky

Hnědovlásky při Balayage ocení dokonale prosvětlených volných loken. Temně lesklá tmavá až černá barva perfektně vynikne díky světle hnědé Balayage. Na hnědém základu se krásně vyjímá i medově zlatá, kdy hnědé kořínky volně přecházejí do medových tónů. Romanticky a přirozeně působí odstíny tmavě hnědé, které od kořínků přecházejí do světle hnědé v konečcích. Světle hnědá Balayage krásně vypadá na tmavě hnědých vlasech, kdy se vaše vlasy prozáří a odlehčí.

Karamelový Balayage

Karamelový Balayage přecházející k syté karamelové bude vypadat naprosto přirozeně. Balayage však může připomínat nejen karamel, ale třeba i čokoládu, med nebo smetanu. Úžasné jsou také odstíny mědi. Teplé měděné a hnědé odstíny v kombinaci s čokoládovou barvou vytváří krásný, plastický a přirozený účes.

Balayage cena

Pokud se ptáte, jaké je u Balayage cena, částky jsou individuální a liší se v každém kadeřnictví. Doporučujeme si ale připlatit za šetrnou barvu k vašim vlasům a zkušenou kadeřnici. Očekávejte ale cenu v řádech tisíců Kč dle délky a hustoty vlasů. Cena se může zdát poněkud vysoká, když ale zohledníme, že na balayage docházíte jednou za 3 měsíce, není to tak hrozné, viďte? A za ten efekt a pocit dokonalých vlasů to rozhodně stojí!

Kam na nejlepší Balayage v Praze?

Mohlo by vás zajímat:

Fotografie

Komentáře