Účesy z krátkých vlasů + 17 top střihů

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Většina žen zjistila, že jim sluší krátký účes. Nebo jim vyhovuje, protože sportují. Pro starší dámy je teď sice přijatelné mít vlasy po ramena, krátké účesy ale mají tendenci obličeji více lichotit! Posuďte samy!

Snadný na údržbu

Mnoho žen, slečena děvčat zvažuje zkrácení vlasů jednoduše proto, že účes může být snadný na údržbu, zvláště ty střihy, pro které vlasy stačí jenom umýt a jít do nového dne.

Nejen, že jsou krátké účesy pohodlné, ale mohou také ušetřit spoustu času s úpravou stráveného v koupelně před zrcadlem. A zatímco delší vlasy potřebují více kamarádů (kulmy, žehličky a pod.) pro dokonalejší look, Vy už budete na Vaší cestě ke krásnému začínajícímu dni!

A co dámy nad 50?

Je normální, že ženy kolem 50-ky. zaznamenávají změny v objemu a kvalitě vlasů Například, některé ženy si všimnou, že jsou jejich vlasy tenčí a pokud máte hodně šedivých vlasů, je obtížnější najít pro vlasy ten správný stříh a styl a úpravu.

Super-rovné styly nejsou nejvíce lichotivou alternatívou pro zralé ženy, a měly byste se spíš snažit získat v účesu trochu objemu a „pohybu“. Nejnovější trendy pro krátké střihy vlasů a účesů jsou jedním z nejlepších účesů pro starší ženy.

To proto, že účes z krátkých vlasů má mnoho vrstev, které mohou být stylizované, aby vám střih dodal na objem vlasů v horní části nebo po stranách a vzadu, a ještě Vám zdokonalí Vaše črty v obličeji.

A ještě! Účez z krátkých vlasů Vám dodá na svěžesti a přítažlivosti :)

Který účes byste zvolila pro Váš typ vlasů?

Fotografie

Komentáře