OliOla organic beauty. Salon, kde se snoubí krása, zdraví a ekologie

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Studio bio krásy OliOla je první, ryze ekologický salon v Praze. A co přesně to znamená? Konečně si nebudete muset vybírat mezi zdravím, krásou a ekologií.

Studio bio krásy OliOla je nový salon krásy sídlící ve Strašnicích. Již za krátkou dobu svého působení si získal svoji stálou klientelu, ale i ohlas i v blogerské sféře. V čem konkrétně je OliOla unikátní? Veškeré používané produkty jsou organické, většina ingrediencí je bio certifikovaná, rostliny a byliny použité v produktech jsou biodynamicky pěstované, převážně veganské, v recyklovatelných obalech a netestované na zvířatech.

Trend, který se rychle šíří Prahou.

Návrat k přírodě, ekologické smýšlení a odmítání škodlivých chemických přípravků. OliOla se soustředí nejen na používání prověřených produktů, které úzce souvisí s touto filozofií, ale zároveň i na osvětu v rámci sociálních sítí.

OliOla nabízí služby kadeřníků, masáže, kosmetiku, manikúru, pedikúru, ale i péči šitou na míru přímo pro muže. V příjemném designovém prostředí se můžete setkat s unikátní kosmetikou, kterou používají celebrity, jako je Aňa Geislerová.

Mezi tyto produkty patří květinová kosmetika Zuii, pleťová kosmetika Inlight Organic, SpaRitual americká nehtová kosmetika bez chemikálií, jako je formaldehyd, DBP a toulen. OWAY italská značka organické kosmetiky, používající vzácné esenciální oleje. Továrnu v Bologni, majitelka OliOla osobně navštívila! A samozřejmě nesmíme zapomenout na 100% přírodní barvy Khadí, velmi oblíbené zejména u žen. Důležité je, že tyto organické barvy mají nepřeberné množství odstínů. Nejde o klasickou, běžně dostupnou hennu, s pouhými třemi základními odstíny.

S týmem OliOla se můžete seznámit na jejich webových stránkách, na facebooku a instagramu. Veškerý používaný sortiment, který zde můžete vyzkoušet, můžete na místě i zakoupit. Při návštěvě si nezapomeňte říct o TEATOX čaj, který vhodně doplní právě probíhající procedury. Wi-Fi i občerstvení je zdarma. Pro různé akce, nezapomeňte sledovat facebook.

Stálí zákazníci jsou zařazeni do věrnostního programu, více informací o něm naleznete na tomto odkazu.

OliOla je místo, kde si nebudete muset vybírat mezi krásou a zdravím!

Fotografie

Komentáře