Proč si dopřát dokonalé obočí od brow mastera?

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Majitelkou nově otevřeného kosmetického salónu v Karlových Varech, který je zároveň prvním Brow Barem v tomto městě, je Ljuba Wagnerová, která tvrdí, že je doslova hříchem, pokud žena nevypadá tak hezky, jak by vypadat mohla.

V kosmetickém salonu na ulici Krymská 1735/37 v Karlových Varech vám budou poskytnuty veškeré služby pro dokonalé obočí, jako je laminace, úprava obočí, barvení hennou nebo permanentní barvou, včetně ošetření pleti jednou z nejlepších přírodních kosmetik od značky Christina nebo třeba depilace.

Kdo je vlastně brow master

Brow bary a brow masteři, kteří v nich precizně upravují obočí, se v dnešní době stávají velice významnými a vyhledávanými. Obočí nám totiž rámuje obličej a dokáže změnit jeho celkový vzhled. Proto bychom mu měli věnovat odpovídající pozornost. Vyškolený a certifikovaný brow master zná principy vytváření ideálního tvaru obočí neboli architektury obočí a prošel proškolením světoznámé mezinárodní školy.

Proč je důležité mít správný tvar obočí

Správně zvolený tvar obočí dokonale padne k naší tváři. Vymodelované obočí radikálně mění náš celkový vzhled, proto není radno jej podceňovat. Konkrétní tvar je třeba zvolit podle typu obličeje. Pokud se vám líbí určitá křivka obočí, určitě se poraďte s odborníkem, zda se k vám hodí a vyhovuje tvaru vašeho obličeje.

Trend v obočí 2020

Módní trendy v poslední sezoně doporučují, aby byl náš vzhled co nejvíce přirozený. Podoba obočí, které připomínalo tenkou nitku, už je dávno za námi. Přirozené je upravené široké obočí, které je dnes opravdu v módě. Jen je třeba mu dát správný tvar i klenutí. Správný tvar obočí vám umožňuje zvolit mnohem jednodušší a jemnější make-up a konečný výsledek vypadá mnohem efektivněji a lépe.

Jakou zvolit linku obočí

Pokud máte oči blízko sebe, vzdálenost mezi obočím by měla být širší. Jestliže jsou vaše oči malé, je dobré zvýšit střední část obočí. Pokud jsou oči velké a rty výrazné, může být křivka obočí širší. U okrouhlého obličeje zvolte místo hladkých linek raději zakřivené obočí. Majitelky oválného tvaru tváře a mandlových očí si mohou dovolit různé křivky. Vždy je však třeba tvary vyzkoušet a poradit se s odborníkem.

Kontakt

Brow bar & cosmetics

Mohlo by vás zajímat

Fotografie

Komentáře