Dokonalé obočí? Vsaďte na efektní pudrové obočí!

Kategorie: Obočí

Mojekrasa

Upravené obočí dokáže obličej dokonale zvýraznit, rozzářit i omladit. Pokud není vaše obočí dokonalé, je příliš světlé, tenké či řídké, permanentní make-up je snadné a pohodlné řešení. Pudrové obočí vypadá přirozeně bez každodenního líčení.

Pokud toužíte dát svému obočí dojem většího objemu a přesnou linii, nechcete trávit čas líčením a poupravováním namalovaného obočí, zkuste pudrové obočí.

Pudrové obočí – Powder Brows

Pudrové obočí neboli Powder Brows je technika stínování obočí v podobě permanentního make-upu, tedy tetování s jemnými barevnými přechody. Ve výsledku vypadá velmi přirozeně.

Jemné podbarvení obočí je u kořene nosu jemnější a postupně se ztmavuje nebo zesvětluje. Má měkčí kontury, u kořene nosu je vykresleno do ztracena a tím působí jemněji. Volba stínování se odvíjí od barvy a tvaru obočí. Metoda je vhodná pro jakýkoliv typ pleti. U mastnější pleti se může objevit méně výrazný výsledek a je třeba dříve provést korekci.

Obočí s pudrovým efektem

Nejdůležitější je vybrat správný tvar a odstín vhodný přesně pro vás, aby byl výsledný efekt co nepřirozenější. Pudrový efekt je na rozdíl od vláskování neboli microbladingu prováděn strojkem. Jedná se o speciální metodu vpravování pigmentu do kůže.

Výsledkem je přirozené obočí s pudrovým efektem. Upraví se tvar, délka, nesouměrnosti, u žen vyššího věku navíc metoda doplní prořídlé obočí a je vhodná i pro překrytí staršího nevyhovujícího permanentu. Moderní a sofistikovaná metoda trvalého líčení obočí se od microbladingu odlišuje hlavně tím, že nemá primárně vytvořit jen přirozený dojem obočí, ale spíše imituje stínované obočí.

Je vhodný pro všechny ženy, které milují namalovanou a dokonale upravenou linii obočí.

Aplikace pudrového obočí

Bolest je v místě aplikace minimální. Pokožka je ošetřena kvalitními a velmi účinnými anestetiky. Bezprostředně po aplikaci je obočí výrazné, ale za týden se vyhojí a vybledne. Po aplikaci může být kůže zarudlá či mírně oteklá a vytvoří se jemný stroupek, který po pár dnech odpadá a vyhojí se. Asi do měsíce se barva ustálí, dozraje a obočí dostane úžasnou finální podobu.

Cena pudrového obočí

Cena za aplikaci pudrového obočí se pohybuje od 4000 až 6000 korun podle salonu, korekce, která se provádí asi za 6 až 8 týdnů 1000 korun. Doplní se místa, kde pokožka nepřijme barvu, dá se zvolit tmavší odstín nebo upravit tvar.

Postup aplikace a následné ošetření

Speciální strojek s několika velmi tenkými jehličkami vpravuje pigment pod kůži a vytvoří velmi jemné stínování obočí.

Rozdíl microblading a pudrové obočí

Na rozdíl od microbladingu kosmetička nevpravuje pigment hluboko pod vrchní vrstvu kůže, proto je efekt pudrového obočí dočasný a kromě případné korekce se musí po 1 roce či 2 letech oživit.

Metodu pudrového obočí můžete kombinovat s metodou vláskování pro dosažení co nejpřirozenějšího dojmu nalíčeného obočí.

Při technice ombré je mikropigmentace obočí výraznější a u kořene nosu se stínuje do ztracena.

Stroupky vzniklé po aplikaci nestrhávejte a používejte jen doporučené krémy. Důležitá je také ochrana před slunečním zářením.

Mohlo by vás zajímat

Komentáře