Vyzkoušeli jsme za vás: Authentic Beauty Concept Nymph Salt Spray – recenze produktu

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Letos to na velké dovolenkování nevypadá, ovšem vlasy jako od moře můžete mít celoročně. Třeba díky tomuto spreji s přídavkem solí snadno vytvoříte plážové vlny bez nutnosti dalekého cestování.

Znáte to – dovolená, sluníčko, sůl ve vlasech. U moře jsou naše vlasy přirozenější, krásnější, mají objem tak nějak samy od sebe. Naštěstí ale kvůli takovému účesu nemusíte jezdit vždycky k moři. Pomocníkem je tzv. salt spray – stylingový sprej s obsahem soli. Tento sprej dokáže během pár minut vytvořit efekt podobný vlasům, jaké míváte na dovolené.

Authentic Beauty Concept je značka, která je často využívána v salonech a její produkty se pyšní příjemným složením. Využívá přírodní ingredience a vyhýbá se složkám, jako jsou silikony, minerální oleje či parabeny. Snaží se tak dosáhnout srovnatelných výsledků bez nutnosti použití syntetické chemie – a to je jistě záslužné.

Nymph Salt Spray je stylingový produkt na vlasy, jež má za úkol vytvořit přirozené jemně zvlněné vlasy. Jeho použít je skutečně velmi snadné – stačí nastříkat do vlhkých či suchých vlasů a nechat proschnout. Zkoušela jsem oba způsoby, ale osobně preferuji použití spíš na vlasy ručníkem vysušené a mírně vlhké – sprej má potom lepší tužící schopnosti a vlny lépe drží. Lepšího výsledku také dosáhnete, když po aplikaci produktu vlasy lehce promnete a promačkáte, pak stačí jen nechat uschnout. Díky obsažené soli vlasy dosáhnou lehkého, avšak přirozeného zpevnění, ale zároveň nejsou slepené. S jinými spreji s obsahem soli se mi stávalo, že moje jemné vlasy byly ulepené a křehké, nicméně s Authentic Beauty Company jsem toto nezaznamenala – vlasy byly naopak příjemné na dotek. Povrch je sice mírně zdrsněný, právě díky obsažené soli, avšak vlasy nejsou zatížené.

Novinka na trhu – pro vlasy mořské panny Nymph slaný sprej AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

Ani po opakovaném použití jsem nepozorovala vysušení vlasů či ztrátu lesku na mých jemných odbarvených vlasech. Co hodnotím kladně je také tepelná ochrana, výrobce uvádí až teplotu 230°C. Celkově myslím, že Nymph Salt Spray je skvělým výrobkem pro ty, kdo neradi tráví styligem vlasů příliš dlouhou dobu a upřednostňují přirozený efekt. S tímto sprejem nedosáhnete dokonale uhlazeného účesu, ale naopak vzdušných nedbalých vln, které jsou ideální na víkendové dny či na dovolenou. To vše ovšem, na rozdíl od mořské vody, bez vysušení vlasů a ztráty jejich přirozené vitality.

Mohlo by vás zajímat

Fotografie

Komentáře