Zdravé vlasy, kvalitní melír a dokonalá blond! Studio OliOla Organic beauty uvádí unikátní vlasovou proceduru MalibuC

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Jedině s prvotřídní barvou na vlasy lze dosáhnout skvělých barvicích účinků a předcházet nelichotivým odleskům. Naše vlasy jsou často zatížené nánosy nechtěných minerálů a chemických přísad a tak bývá těžké trefit se do správného blond odstínu. Ve studiu OliOla Organic beauty provádějí unikátní vlasovou proceduru Malibu C, která na bázi čistého vitamínu C dokáže zbavit vlasové vlákno agresivních pigmentů a nežádoucích minerálů. Samotná procedura vlas vyčistí a připraví na další odbarvení.

Řada Malibu C obsahuje rovnou několik produktů: Crystal gel je na bázi čistého vitamínu C a vlas vyčistí od nánosů minerálů. Malibu C Crystal gel je patentované ošetření vlasů a pokožky hlavy na bázi aktivovaných krystalů vitamínu C, a to v té nejčistší a nejúčinnější podobě. Dalšími produkty jsou Malibu C CPR (color pigment remover), který barvený vlas zesvětluje od přidaných pigmentů a Malibu C DDL (direct dye lifter), jenž dokáže zesvětlit přírodní pigment, tedy vlasy nebarvené. Malibu C CPR pomáhá dosáhnout perfektního efektu zesvětlení nebo barvení vlasů i při neznámé historii vlasového vlákna, které může být zaneseno agresivními pigmenty z komerčních barev. Komplex antioxidačních vitamínů pomáhá zachovat zdravou strukturu vlasu. Vlas je krásně lesklý, vyživený a zbavený všech nežádoucích pigmentů. Procedura se kombinuje s následným zesvětlením nebo barvením vlasů.

Díky patentované technologii přípravek Malibu C zbaví vlasy a pokožku hlavy nánosů nechtěných minerálů a chemických přísad a vlasy jsou tak opět nezatížené a zdravé. Malibu C je 100% vegan, netestovaný na zvířatech, neobsahuje parabeny, sulfáty, konzervanty, umělé parfemace.

Filosofie OliOla: Pomalá krása pro rychlý svět

Studio OliOla Organic beauty nedělá kompromisy mezi zdravím a krásou. Veškeré výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby kromě funkčnosti byly bez škodlivých chemických substancí jako jsou například parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva nebo aroma, silikony… nic takového v OliOla nenajdete. Vyškolený personál pracuje s přípravky z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin, fair trade surovinami, organickými extrakty a esenciálními oleji. 90 % přípravků je veganských a samozřejmě netestovaných na zvířatech. Vše krásně voní a je plné výtažků z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin a esenciálních olejů s odkazem na ajurvédskou medicínu.

Ženám i mužům OliOla nabízí komfort věnovat se v průběhu vlastní změny také relaxaci v prostředí luxusního spa salonu.

Čtěte také:

Komentáře