Nově v OliOla: Masáže na vlně aromaterapie. Regenerují tkáně, posilují ducha, aktivují smysly!

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Masáž je tradiční metoda vedoucí k uvolnění, rehabilitaci a regeneraci těla i duše. Pomocí čistě přírodní kosmetiky stejně dobře regeneruje také pokožku a dalším příjemným bonusem je samotná aromaterapie, která působí nejen na tělo, ale i na smysly.

Luxusní salon OliOla Organic Beauty s novým rokem přichází s kompletní nabídkou uvolňujících, regeneračních a wellness masáží. Vzhledem k zaměření salonu si zde můžete užít masáže s 100% bio kosmetikou Inlight, ve které se spojuje síla s účinností a energií té nejčistší přírody, a s přírodní kosmetikou Pure Fiji vyráběnou z ingrediencí z divoké přírody, z rostlin bez umělého hnojení a zavlažování, vyrůstajících v jejich přirozeném ekosystému. Používány jsou francouzské bio certifikované esenciální oleje Florihana. Všechny produkty obsahují certifikované organické a fair-trade ingredience, jsou bez parabenů a petrochemie, netestované na zvířatech.

Nové masáže od ledna 2018 v OliOla

• Relaxační uvolňující masáž

Relaxační masáž umožňuje tělu detoxikaci a následnou regeneraci. Odstraňuje únavu, ochablost, ztuhlost a bolestivost svalstva. Masáž prováděná prvotřídními kokosovými oleji uvolňuje napětí, prokrvení kůže a svalů, zlepšuje výživu tkání a odstraňuje bolest. Je vhodná pro všechna onemocnění pohybového aparátu, poúrazové stavy nebo při rekonvalescenci. Po masáži si vypijete šálek bylinkového čaje.

Časová náročnost: 40 min. částečná masáž, 75 min celková masáž.

• Breussova masáž

Jemná energeticko-manuální masáž zad v oblasti páteře. Speciálními masérskými hmaty se uvolňují meziobratlové ploténky a nervy, které z páteře vycházejí do celého těla. Účinnosti masáže napomáhá třezalkový olej, který se během masírování do zad vpíjí a tím ploténky uvolňuje ještě lépe. Meziobratlové ploténky se touto masáží úspěšně regenerují. Doporučujeme společně s relaxační uvolňující masáží.

Časová náročnost: 30 min.

• Holistická masáž
Vnímejte všemi smysly. Holistická masáž zahrnuje jedince jako celek. Její pohyby jsou pomalejší, uvážlivější a meditativnější. Holistická masáž uvolní zablokované energie a pročistí čakry – centra energií meridiány. Výsledkem je dokonalý meditativní prožitek a psychická vyrovnanost. Při ošetření se stimulují vybrané akupresurní body, pro posílení účinků se využívá litoterapie (léčba krystaly). Přínosem masáže je tlumení stresu a úzkosti, navození pocitu pohody, radosti a relaxace. Při masáži je používána 100% bio kosmetika Inlight zcela bez syntetických látek, nabitá čistotou a živou silou rostlinných ingrediencí. Zvláčňující olej a balzám vyživí pokožku do hloubky. Po masáži si vypijete šálek detoxikačního bylinkového čaje.

Časová náročnost: 30 min. částečná masáž, 75 min. celková masáž.

• Aromaterapeutická masáž

Masáž s použitím silic a éterických olejů. Rostlinné silice patří mezi látky aromatické, které působí na organismus vjemem vůně a také biologickou aktivitou na různé orgány. Pracuje se s 100%  bio certifikovanými éterickými oleji Florihana získanými ze siličnatých rostlin a bylin parovodní destilací nebo lisováním. Éterické oleje jsou vybrány na míru každého klienta a jsou ředěné v kvalitním přírodním rostlinném oleji. Takto vytváří kompozici, která proniká všemi vrstvami kůže, pomáhá odstranit fyzické potíže, ale také podpoří psychickou rovnováhu. Aromaterapeutická masáž využívá znalosti akupre­surních bodů a drah meridiánů z čínské medicíny. Při aroma masáži jste zvolna uvedeni do stavu hluboké relaxace, masáž dokáže zbavit únavy a napětí, redukovat stres. Po masáži si vypijete šálek bylinkového čaje.

Časová náročnost: 60 min.

• Rituál Matamanoa

Fidžijská hloubková regenerační masáž celého těla horkými a studenými mořskými lasturami. Hydratace pokožky prvotřídními kokosovými oleji. Masáže horkými a studenými mořskými lasturami v sobě spojují léčebný účinek cíleného prohřívání a intuitivní energetické masáže. Důležitým prvkem celé terapie jsou nepřetržitě hřející mořské lastury a plynulý pohyb napodobující hru vln na mořském pobřeží. Po masáži si vypijete šálek čokolády s kokosovým mlékem.

Časová náročnost: 90 min.

• Kokosová vlna

Celotělová relaxační masáž teplými kokosovými měšci. Celotělový zábal v másle a kokosové drti pomáhá zvyšovat celkovou tělesnou i duševní kondici. Pomáhá při regeneraci sil a pozitivně ovlivňuje psychický stav organismu. Uvolnění svalů, prohřátí a výživa pokožky dělají z tohoto rituálu jednu z nejvyhledáva­nějších masáží. Po masáži si vypijete šálek čokolády s kokosovým mlékem.

Časová náročnost: 60 min.

• Inlight péče pro hormonální rovnováhu ženy Jedinečná péče o chodidla a nohy pomáhá obnovit hydrataci pleti a očistit cévní systém, uvolní napětí a posílí uvědomění si sama sebe. Ideální pro všechny ženy v období hormonální nerovnováhy (nepravidelná menstruace, klimakterium apod.). Při ošetření se stimulují vybrané akupresurní body na chodidlech a nohou, pro posílení účinků se využívá litoterapie (léčba krystaly).

Časová náročnost: 60 min.

• Reflexní terapeutická masáž chodidel

Na chodidle se nachází množství větších i menších nervových zakončení, které jsou propojeny s určitými orgány v těle. Cílenou tlakovou masáží lze zmírnit různé zdravotní problémy, např. s krční a bederní páteří, migrénu, astma, artrózu nebo alergii, i detoxikovat organismus. Pomocí reflexní masáže je odstraněn stres a napětí.

Časová náročnost: 30 min.

Filosofie OliOla: Pomalá krása pro rychlý svět OliOla Spa Salon nedělá kompromisy mezi zdravím a krásou. Veškeré výrobky jsou pečlivě vybírány tak, aby kromě funkčnosti byly bez škodlivých chemických substancí. Žádné parabeny, sulfáty, amoniak, umělá barviva nebo aroma, nic takového v OliOla nenajdete. Vyškolený personál pracuje s přípravky z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin, fair-trade surovinami, organickými extrakty a esenciálními oleji. 90 % přípravků je veganských a samozřejmě netestovaných na zvířatech. Vše krásně voní a je plné výtažků z biodynamicky pěstovaných rostlin a bylin a esenciálních olejů s odkazem na ajurvédskou medicínu.

Ženám i mužům OliOla nabízí komfort věnovat se v průběhu vlastní změny i oddychu a relaxaci v prostředí luxusního spa salonu.  

Kompletní nabídku služeb najdete na stránkách OliOla Organic Beauty studio.

Fotografie

Komentáře