MARK květová voda – Neroli - recenze produktu

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

V péči o pleť se soustředím především na přírodní kosmetiku. Začala jsem ji objevovat před pár lety a snažím se nacházet ty nejlepší produkty z co nejméně tělo i přírodu zatěžujících ingrediencí. Pleťové vody z květů jsou mojí vášní, a proto jsem testovala i tuto novinku od MARK.

Pleťová voda z výtažků z květů může zajímavě obohatit vaši každodenní pečující rutinu. Asi nejpoužívnější květovou vodou je voda růžová, kterou má v oblibě zejména sušši a zralá pokožka. Co ale pro vaši pleť může udělat neroli?

Neroli je název, pod kterým se skrývá esence z květů hořkého pomeranče. Neroli používali již staří Egypťané, proto nejde o žádnou novinku, ale o skutečnou stálici ověřenou staletími. Voda z květů hořkého pomeranče působí blahodárně nejen na citlivou, ale rovněž i na mastnější a problematickou pokožku. Pleťová voda Neroli tak vaši pleť šetrně dočistí a zároveň pomáhá regulovat produkci kožního mazu, jemně tonizuje a osvěžuje.

Vůně hořkého pomeranče není pro každého a možná si na ni budete chvíli zvykat. Pomeranč totiž příliš nepřipomíná, avšak lehce citrusová je. Někdo ji miluje, někdo ji zas tolik nemusí, vězte však, že účinky vás mohou přesvědčit, i když vám voda nejdříve vonět nebude.

Já květovou vodu z neroli používám především namísto tonika. Po odlíčení a vyčištění pokožky. Voda hezky pokožku osvěží a vypne a odstraní poslední zbytky nečistot. Mám pocit, že se mi po použití méně ucpávají póry a celkově je pokožka čistější a vyhlazenější. Květová voda také podporuje zdravý a sjednocený tón pokožky a tvář jednoduše působí „živěji“. Voda rovněž funguje jako podklad pod pleťové oleje, jež umocňuje jejich účinky.

Díky kompaktnímu balení se sprejovým aplikátorem se tato květová voda skvěle hodí do kabelky. Můžete ji použít kdykoliv během dne, a to i přes make-up, které osvěží a díky své vůni vám rovněž pomůže nabrat energii. Je to taková příjemná vzpruha uprostřed dne. Můžete ji používat i na vlasy, které posiluje a podporuje jejich lesk. Květová voda navíc vlasy provoní a třeba po pobytu v zakouřeném prostředí je to skoro zázrak.

Pleťová voda MARK s květy z neroli posune vaši péči o pokožku o level výš. Nastartuje pleť do nového dne, dodá jí svěží vzhled a podpoří její regeneraci. Doporučuji ji zejména na normální, smíšenou a mastnější pokožku.

Rádi byste vyzkoušeli pleťovou vodu Neroli? Soutěžte!

Trvání a způsob soutěže Soutěž probíhá na Facebooku Salony-krasy.cz 1.3. až 15.3.2018 18:00 hod.

Váš tip na správnou odpověď vložte k FB příspěvku s recenzí Mark květovou vodou Neroli.

Soutěžní otázka

Jak sa může pleťová voda Neroli používat?

  1. na čištění pleti
  2. na osvěžení pleti
  3. jako vlasové tonikum
  4. všechny tři spomínané způsoby (a-c)

Nápovědu hledejte v textu.

Ceny v soutěži

1. – 3. cena – MARK květová voda – Neroli

Ze všech správných odpovědí vyžrebujeme 3 šťastné výherce, kteří získají MARK květovou vodu – Neroli.

Přejeme mnoho štěstí!

Výherci soutěže

  • Sandra Skočková
  • Barbora Klejchová
  • Radim Novotný

Blahopřejeme!

Sledujte aktuální soutěže na https://salony-krasy.cz/rubriky/souteze!

Fotografie

Komentáře