Nevíte, co nadělit pod stromeček přítelkyni, manželce nebo kamarádce?

Kategorie: Parfémy

Mojekrasa

Vánoce se kvapem blíží a vy stále nemáte sebemenší tušení, co nadělíte ženě, která je pro Vás důležitá? Začínáte být nervózní z toho, že se Vám letos opět nepodaří vymyslet originální dar? Jste si jisti, že letošní Vánoce jsou časem pro pořádné překvapení, na které si bude obdarovaná ještě dlouho pamatovat? Pokud stále hledáte inspiraci, přinášíme Vám pár tipů, díky kterým se Vám podaří zapůsobit a potěšit. Každá žena chce být krásná, to je stará známá pravda, proto Vám přinášíme tipy na dárky, které se samozřejmě týkají ženské krásy.

Kvalitním parfémem to nikdy nezkazíte…

Vánoce jsou obdobím, kdy byste měli své blízké takovými dárky, které by si sami nepořídili, ale tajně po nich touží. Zkuste si tedy vzpomenout, kdy Vám naposledy Vaše přítelkyně či manželka řekla, že by určitou věc chtěla, ale nemůže si to dovolit? Do této kategorie často spadají parfémy.

Doporučujeme Vám se porozhlédnout na internetu, ceny uvedené na webových stránkách Vás pravděpodobně v porovnání s cenami v kamenných obchodech velmi mile překvapí. Vyplatí se Vám také využít některé z výhodných vánočních speciálních nabídek, na které obchodníci lákají své zákazníky. Pokud se před Vánoci chystáte na služební cestu letadlem, vyplatí se Vám také zkontrolovat ceny parfémů v duty – free obchodech na letištích. Pokud si lámete hlavu nad tím, který parfém vybrat, doporučujeme Vám se nechat inspirovat aktuálním seznamem TOP deseti nejoblíbenějších vůní, který najdete na internetu.

Záleží Vám na zdraví svých blízkých? Buďte praktičtí, kupte jim potravinové doplňky!

Vyzkoušejte například koupit téměř stoprocentní šťávu z aloe vera, obsahuje až dvě stě aktivních látek, které obdarované pomohou zůstat navždy mladá. Každá žena jistě také ocení skvělé účinky lecitinu: zlepšuje stav kůže, vlasů, blahodárně působí na lidskou paměť, pomáhá ochraňovat kardiovaskulární systém, pokud chcete obdarované usnadnit trápení s lámavými nehty, striemi, ztrátou elasticity kůže či tvorbou vrásek, kupte jí organický křemík.

Chybí jí světlo?

Máte pocit, že žena, kterou chcete potěšit, vypadá, jako by jí v posledních měsících něco chybělo? Nálada a pohoda mnoha lidí totiž závisí na slunci, v podzimních a zimních měsících se nám slunečního svitu ale bohužel moc nedostává. Nedostatek svitu může způsobit únavu, výkyvy nálad, ale i deprese. Stimulátor slunečního světla Vám od Vašich problémů pomůže, stejně tak se stimulátor doporučuje pro ty, kteří trpí problémy s překonáním časových posunů či s prací na směny. Například světelná energie biolampy má protibolestivý a navíc i protizánětlivý účinek.

Poukaz na změnu image?

Netouží žena, kterou chcete obdarovat po změně svého vzhledu? Nestěžuje si stále na to, jak vypadá? Stále o tom mluví, ale nemůže najít odvahu? Nebo jednoduše neví, jak na to? Chce vypadat skvěle, ale ani přes veškerou snahu se jí to nedaří? Nemůže Vaše přítelkyně stále najít svůj styl a marně tápe? Stále si kupuje nové oblečení, ale s výsledkem rozhodně není spokojena? Rozhodli jste se její dilema navždy vyřešit? Zaplaťte jí profesionální péči odborníků. Dopřejte jí, aby se cítila středem pozornosti, aby byla hýčkána a rozmazlována. Svěřte ji do péče vizážistky a kadeřnice, ty budou pracovat na její barvě a střihu vlasů, vizážistka poradí, jak vyzdvihnout přednosti a naopak jak nejrafinovaněji zakrýt nedostatky. Po čtyřech až šesti hodinách bude z Vaší přítelkyně nový člověk. Je možné také využít pomocí vizážistky při nákupech. Doporučujeme Vám však tento dárek objednat předem, rezervace termínu by se měla provést cca 3 týdny předem.

Jsi krásná, když jsi nahá

Nyní v Čechách existuje mnoho firem, které nabízejí speciální balíčky, které obsahují:

  • poradenství ve změně barvy a stylu účesu
  • provedení změny střihu a barvy
  • manikúru
  • dopravu do ateliéru, kde již bude čekat profesionální fotograf a vizážista
  • poté dostane CD s cca 150 fotografiemi
  • v průběhu fotografování je pro „modelku“ připraveno občerstvení
  • obdarovaná si s sebou může dovézt doprovod, aby se cítila lépe

Inspirovali Vás naše tipy na dárky? Co zajímavého jste koupili Vy? Napište nám, rádi Vaše reakce uveřejníme!

Komentáře