Tipy na deset vůní, díky kterým budete na jaře k nakousnutí…

Kategorie: Parfémy

Mojekrasa

Uvažujete o nákupu nové jarní vůně? Přinášíme Vám deset tipů na top vůně, které Vás možná inspirují…

1. Bylo, nebylo…

Jako v pohádce si budete připadat s vůní Nina Fantasy on Niny Ricci, EdT 50 ml seženete asi za 1400 Kč. Vůně ukrytá ve flakonu ve tvaru jablíčka Vám otevře nový svět plný květin, pižma, ambry a svěžesti čerstvého ovoce.

2. Sním či bdím?

Parfémovaná voda Lolita Lempicka L Vám přinese pocit neskutečna, ocitnete se na pomezí reality a snového světa. Elegantní originální tyrkysový flakonek ukrývá kompozici skořice, hořkého pomeranče, vanilky a santalového dřeva. 80 ml Vás bude stát kolem osmi set Kč.

3. Milujete vůni pivoněk?

Vyzkoušejte toaletní vodu Pivoine Délicate, která patří do jarní limitované edice L´Occitane. Jde o neodolatelnou ženskou vůni, ve které se dokonale snoubí aroma růží a konvalinek s tóny pivoňky. Vůně působí křehce a nadpozemsky i díky svému atraktivnímu růžovému flakonu. Vždyť i přece samotná pivoňka je jemnou, štíhlou a typicky ženskou květinou. EdT 75 ml koupíte za cenu kolem 1100 Kč.

4. Vůně pro temperamentní dračice

Pokud hledáte odvážnou vůni plnou energie, pak je toaletní voda Jimmy Choo určena právě pro Vás. Jde o svěží vůni, která je vhodná pro všechny druhy příležitostí, ať už jedete na dovolenou, do práce nebo ven posedět u vína s kamarádkami. Tato vůně Vám bude zkrátka slušet ve dne i v noci.

5. Buďte zářivá a sexy

Vyzkoušejte vůni Roberto Cavalli, dodá Vám radost i energii. Jde o květinovo-jantarový parfém, který je prozářen růžovým pepřem, je to vůně, která vyjadřuje skutečnou sílu osobnosti. 50 ml koupíte za cenu kolem 1200 Kč.

6. Tak trochu korálového luxusu…

Bvlgari přináší vůni Omnia Coral, přivoňte si a budete mít pocit, jako byste se ocitla pod horkým sluncem poblíž korálových útesů. Ucítíte vůni ibišků, granátových jablek i leknínů. 40 ml toaletní vody seženete za 1500 Kč. Který muž by odolal vůni, která voní jako kapka vody na hebké ženské pleti.

7. Nejen modrá je dobrá…

Ani zelená není špatná, a to například v podobě zelenkavě jedovatého flakonu. V teplých jarních i letních dnech Vás jistě potěší limetkový koktejl s kapkou rumu, jde o velmi líbivou citrusovou vůni, která Vás dostane! Calvin Klein smyslný nápoj nazval CK One Summer 2012. 100 ml seženete asi za 1100 Kč.

8. Don´t worry, be happy…

Clinique přichází s vůní Happy in Bloom, voní stejně svěže jako jarní rána, je plná mimózy, frézií i konvalinek, ambry, švestek nebo pižma. 50 ml pořídíte za cenu kolem 1450 Kč. Pokud máte ráda smích a pohodu, je tato vůně určena právě Vám. Tato květinovo – ovocná vůně by ve Vaší jarní výzbroji neměla chybět!

9. Květinová vášeň

Pokud jste milovnicí květinových vůní, určitě Vás potěší Gucci Flora Glamorous Magnolia. 30 ml této nádherné vůně Vás bude stát kolem 1000 Kč. Jde o elegantní vůni, která je něžně květinová. Jde o brilantní kompozici pivoněk, magnolií, citrusových tónů a santalového dřeva. Je tak smyslná, že se Vám může snadno stát, že na ní začnete být lehce závislá…

10. Buďte delikátní…

Již dlouho patří parfémovaná vůně Be Delicious k těm „top“. DKNY nabízí zelené jablíčko, které nejen u Vás, ale i Vašeho partnera vzbudí chtíč a touhu, stejně jako legendární jablko pobláznilo Adama v ráji… Vůně dlouho vydrží, Vy pak budete k nakousnutí po celý dlouhý den. Je svěží, plná energie, proto se dokonale hodí pro jarní měsíce! 100 ml koupíte již od cca 1150 Kč.

Komentáře