Řasenka Lancôme Hypnôse – legenda mezi řasenkami (recenze produktu)

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Lancôme Hypnôse je jednou z asi nejznámějších řasenek, přesto jsem ji nikdy předtím nezkoušela. Dostala jsem příležitost až teď, abych zjistila, jestli díky ní skutečně budete mít hypnotizující pohled.

Řasenka Lancôme Hypnôse je jednou z nejoblíbenějších řasenek od Lancôme a za mnoho let své existence se dočkala několika speciálních verzí. Originál je však originál, a zrovna ten jsem testovala. Už balení samotné je velmi elegantní a naprosto odpovídá představě luxusní francouzské značky. Obal řasenky má typické křivky, díky kterým řasenky Lancôme poznáte už z dálky. Díky méně obvyklému tvaru a zúženému konci se ale kartářek taky velmi dobře drží a hezky padne do ruky. Obal tedy nemá efekt jen estetický.

Řasenka je nabízena ve více odstínech včetně tmavě modré a hnědé, já jsem však zvolila klasickou černou. A že to je opravdová černá, žádný našedlý odstín, pouze čistá čerň. Majitelky menších očí uvítají drobnější kartáček. Ten se skládá z klasických štětin, které jsou však na konci i na začátku velice mírně rozšířené. Tento efekt vzdáleně připomínající přesýpací hodiny je výborný pro lepší natočení řas ve vnitřním i vnějším koutku, kam se jinak s řasenkou obtížně dostáváte.

Řasenka má poněkud tekutější konzistenci, což mně osobně vyhovuje, protože ji nanesete snadno a rychle a nemusíte řasy příliš pročesávat. Barva hezky ulpívá na řasách a zbarvuje je rovnoměrně. Díky menšímu kartáčku se s ní dobře manipuluje a nehrozí, že si umažete oční okolí nebo neřku-li vypíchnete oko. Celkově práce s touto řasenkou je velmi snadná a zvládne ji i začátečnice.

Výsledný efekt v jedné vrstvě bych označila za přirozený. Skutečně se jedná o spíše decentní nalíčení a zvýraznění řas, které je ideální na každodenní nošení. Řasenka prodlužuje i zhušťuje, ale v jedné vrstvě se nedočkáte velkého dramatu. Pokud chcete přidat, musíte přidat také vrstvy. Ve dvou a třech vrstvách se totiž efekt násobně zvyšuje a dosáhnete tak i dramatičtějšího efektu opravdu plných a dlouhých řas.

Může se to zdát jako nevýhoda, ale právě díky tomuto je Lancôme Hypnôse skutečně univerzální. Nepotřebujete tak jednu řasenku do práce a jednu na večírek, v pohodě si vystačíte s touto elegantní kráskou. Odměnou vám budou prodloužené a výrazné řasy, které vydrží bez rozmazání celý den i večer.

Děkujeme www.elnino.cz za poskytnutí produktů do recenze.

Fotografie

Komentáře