Vyzkoušeli jsme za vás: BB Seaweed - čerstvá pleťová maska od Lush

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

BB Seaweed – mořský koktejl pro zářivou pleť. Také vám tak chybí moře? LUSH má naštěstí řešení i pro nás, ženy ze střední Evropy, které se na pláž dostanou maximálně párkrát do roka. Čerstvá maska s výtažky z mořských řas vás přenese na prosluněné pobřeží a zároveň zklidní, rozzáří a pročistí pokožku.

BB Seaweed je jednou z nejstarších receptur čerstvých masek od LUSH. Její název je slovní hříčkou, které v sobě v anglické výslovnosti zahrnuje název televizního kanálu BBC – právě pro televizní show na této stanici byla maska původně vymyšlena a jelikož její receptura byla velice úspěšná, tak se s ní setkáváme dodnes. A je to jedině dobře, protože tento mořský koktejl je více než příjemný.

Základní složkou této masky jsou mořské řasy. Chaluha pilovitá je mořská řasa vyskytující se v Anglii a má výjimečné hydratační vlastnosti. Dokáže dodat potřebnou vláhu i té nejsušší pleti a navíc pomáhá pokožku dlouhodobě posílit. Výborně jí sekunduje med, který zaručí skvělou regeneraci pokožky a zároveň ihned zklidňuje jakékoliv podráždění. Zjemňující a tišící složky doplňuje spolu s aloe vera i výtažek z růže či mandlí a čisticí vlastnosti dodává rozmarýnová silice a kaolin. BB Seaweed je tak skutečně pečující bombou pro všechny typy pleti.

Pokud se obáváte, že u „mořské masky“ ucítíte zejména nepříjemný odér rybiny, tak vás ujišťuji, že tomu tak není. V masce stran vůně zaznamenáte především rostlinné silice, zejména pak tu z rozmarýnu a pačuli. Maska obsahuje drobné částečky zmiňovaných chaluh a bylinek, které poskytují jemný peeling a maska jako celek působí skutečně svěžím dojmem. Na pleti krásně chladí a má okamžitý zklidňující účinek. Díky kaolinu zároveň čistí vaše póry a zanechá pokožku dokonale osvěženou. Jedinečné spojení jednotlivých přírodních složek přináší ideální kompromis mezi čištěním a péči, kdy vlastně v jednom kroku maska odstraňuje nečistoty, ale zároveň dodává pokožce hydrataci a zklidňuje podráždění. Já velmi ráda BB Seaweed používám po hluboce čisticích maskách na bázi jílu, které dokáží pokožku skutečně rozdráždit, ale BB Seaweed ji hodí zpátky do pohody. Pleť je po použití lehce vypnutá a vypadá mladistvě a zářivě.

BB Seaweed je jednou z legendárních masek od LUSH a je jasné proč. Nabízí opravdu výjimečné spojení ingrediencí, jež jsou nabité účinnými látkami. Díky tomu dodá vaší pokožce skutečně extra péči a navíc vám poskytne příjemný zážitek díky aromaterapeutickým esencím, jež uvolní vaše tělo i mysl.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře