Vyzkoušeli jsme za vás: LUSH Bunny Moon

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Želé masky LUSH jsou novinkou posledního roku. Jednou z masek s touto unikátní konzistencí je Bunny Moon – zklidňující maska s bylinkami, medem a růžovou silicí. A prý po ní budete mít tvář hebkou jako zajíček.

Kdo by neznal LUSH? Tahle přírodní kosmetika z Anglie, která se pyšní nejen vymazlenými produkty, ale i aktivistickou činností v oblasti ekologie a lidských práv, dokáže člověka skutečně pohltit. Jednou z nejvýznamnějších charakteristik LUSH jako značky jsou naprosto okouzlující a nezaměnitelné vůně. Já jsem LUSH propadla už před mnoha a mnoha lety, a proto si nenechám ujít žádné testování novinek.

Želé masky, poměrně neobvyklý koncept. U LUSH jsem byla zvyklá na všechno, zažila jsem mycí želé na tělo, ale na obličej? A ve formě masky? No, jde to!

Maska v netknutém stavu skutečně připomíná pěkně tuhý puding, ale když seberete odvahu a rozetřete kus želé po obličeji, vznikne příjemná krémová pasta, která se překvapivě dobře nanáší. Vlastně tam není příliš velký rozdíl oproti klasické masce na obličej v tubě nebo v kelímku, takže se nemáte čeho obávat.

Vůně masky je celkem nenápadná, jemně bylinková, rozhodně se nejedná o žádný fičák. Spíš lehce ucítíte účinné rostlinky a rozhodně nečekejte žádný bolehlav. Jednou z hlavních složek této masky je med, a o medu se ví, že je to zázrak. Má intenzivní zklidňující a regenerační schopnosti a podporuje hojení a revitalizační procesy. Růžová silice pak tyto účinky násobí a má rovněž anti-age potenciál. V kombinaci s nálevem z měsíčku a heřmánku tak dostáváte skutečný balzám pro všechny typy pokožky, ocení jej zejména pleť citlivá.

Mně se maska výborně osvědčila v okamžicích, kdy se na mě moje pleť zlobila. Ať už to byl příliš drsný peeling nebo zdlouhavý pobyt na sluníčku, maska skvěle fungovala na jakékoliv podráždění. Doporučuji ji proto citlivé pleti, ale myslím, že v nepříznivém počasí či při podráždění pokožky se neztratí u jakéhokoliv typu pokožky. Maska funguje takřka okamžitě, už chvíli po nanesení cítíte znatelnou úlevu od pálení pokožky a rychle mizí rovněž zarudnutí. Pleť je po použití sjednocená, příjemně hydratovaná a skutečně hebká.

Lze tedy mít pokožku jako zaječí kožešinku? Věřím tomu, že ano. Maska LUSH Bunny Moon nejen, že pleť zklidní, osvěží a zmírní zarudnutí, ale zároveň i hydratuje a má jemné regenerační a rozjasňující účinky.

Produkty Lush jsou k zakoupení v kamenných prodejnách Lush Nový Smíchov a Lush Palladium nebo nebo online na e-shopu Lush.com

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře