Vyzkoušeli jsme za vás: PraváJá - 100% přírodní obličejový olej

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

PraváJá – to nejlepší z přírodních surovin Moje první setkání s českou značkou Pravája se odehrávalo v rytmu heřmánku a levandule, mých dvou velmi oblíbených bylinek. Když se však zkombinují s těmi nejlepšími přírodními oleji, vznikne přímo zázrak.

Přírodní kosmetika je moje velká láska a ráda neustále objevuji nové značky. PraváJá je značka, jež pochází z České republiky a své produkty vyrábí v Anglii. Český koncept zní již na první pohled velmi sympaticky a dává důraz na maximální obsah účinných látek pro zdravou pokožku. V sortimentu značky naleznete nejen produkty, které o vás budou pečovat zvnějšku, ale také ty, které pomáhají vnitřně – směsi vitaminů a dalších živin podpořízdravé fungování vašeho těla.

Já jsem značku poznala právě skrz obličejové oleje, kterých jsou nyní v nabídce celkem tři. Varianta heřmánek/levandule má sloužit zejména k obnově pokožky a jejímu zklidnění. Jako první vás upoutá balení produktu, které mi přímo vyrazilo dech. Olejíček dostanete zabalený v krásné krabičce, takže máte pocit, že si dopřáváte skutečně něco extra. Klasické balení s kapátkem pak zaručí pohodlnou a hygienickou aplikaci.

Samotný olej má opravdu krásnou vůni. Kombinace sence z heřmánku a levandule působí skutečně zklidňujícími účinky a krásně uvolní všechny vaše smysly. Je to velmi neutrální relaxační vůně, kterou doporučuji zejména po náročném dni. I proto jsem si používání tohoto pleťového oleje oblíbila zejména na večer.

Jedná se o směs celkem osmi rostlinných olejů. Konopný olej se vyznačuje regeneračními a hojivými účinky, rýžový olej zjemňuje, makadamiový olej intenzivně vyživuje. Esenciální olej z heřmánku pak zklidňuje i tu nejcitlivější pokožku a pelargonie stimuluje obnovu pleti.

Citronová tráva spolu s levandulí působí antibakteriálně, chrání proti nedokonalostem a zklidňuje podráždění. Celkově se jedná o velmi vyvážený poměr jednotlivých ingrediencí a doslova revitalizační bombu. Olej se velice příjemně nanáší, ihned se vstřebává a zanechává skutečně jemnou pleť. Pokožka není po použití zarudlá či podrážděná a zároveň ale nezanechává ani nepříjemný pocit mastnoty. Olejíček můžete používat jak samostatně, tak jej přidat do vašeho běžného krému.

Pleťový olej PraváJá je tak skvělou koncentrovanou péčí, díky které dopřeje vaší pokožce něco extra. Mně osobně se po použití rychleji hojily nedokonalosti a celkově se zlepšila struktura a tón pleti. Pokožka byla sjednocenější a přirozeně rozzářená. Pokud tedy potřebujete dodat pleti energii a obnovit její krásný vzhled, PraváJá je rozhodně dobrou volbou.

Fotografie

Komentáře