Vyzkoušeli jsme za vás: Revalid šampon proti vypadávání vlasů – recenze

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Vypadávání vlasů řešíme s vyšším věkem či stresem čím dál častěji. Revalid šampon vznikl již v roce 1992 a pomoc proti řídnutí kštice je jeho hlavním tématem. Jak dopadl?

Vypadávání vlasů mě pronásleduje již od vysoké školy. Během několika málo let mi ubyla tak polovina vlasů, a proto stále hledám nové způsoby, jak tento proces zpomalit či snad dokonce zvrátit.

Celá řada Revalid, která kromě přípravků pro vnější péči o vlasy obsahuje také doplněk stravy, vznikla již v roce 1994 ve Švýcarsku. Jejím primárním posláním je celkově vlasy posílit, a tím i zabránit jejich lámání a následnému vypadávání. Vlasy tak nejen začnou méně padat, ale zároveň jsou i lesklejší, pevnější a celkově zdravější.

Šampon Revalid obsahuje množství vlasům prospěšných látek, zejména pak extrakt pšeničný a ovesný, jež obsahují proteiny, které jsou základním stavebním kamenem vlasového vlákna. Díky tomu vlasy zpevňuje a dodává jim sílu. Alantoin pak zklidňuje pokožku hlavy a vitamin B5 vlasy vyživuje. Toto pěsticí kombo vám má zaručit tu nejkrásnější hřívu, jakou si dovedete představit.

Co se mě týče, zázraky již nečekám, přesto moje vlasy ale vyloženě volají po změně. Od té doby, co jsem je poměrně radikálně zesvětlila jsou viditelně oslabené, suché a křehké, nemluvě o podrážděné pokožce hlavy. První věcí, kterou jsem na Revalid šamponu ocenila, pak byly právě zklidňující složky. Ihned jsme poznala rozdíl oproti jiným šamponům, kdy mě pokožka hlavy nesvědila ani nepálila. Šampon vlasy krásně umyje a odstraní veškeré nečistoty, díky dostatečné pěnivosti se dostane skutečně všude.

Po několika týdnech používání jsem si všimla změny stran kvality vlasů. Vlasy byly najednou mnohem uhlazenější a lesklejší, nebyly tak krepaté a celkově vypadaly mnohem zdravěji. Zároveň jsem jich při pravidelné údržbě nevyčesávala tolik. Byly pevnější a odolnější vůči mému nešetrnému zacházení. Změny si všimlo i okolí.

Myslím, že k dostatečnému prozkoumání Revalidu bych musela zařadit celé spektrum jejich produktů včetně kondicionéru, masky i vlasového tonika, i tak jsem ale byla poměrně spokojená a šampon mi pomohl vrátit vlasy do pohody. Navíc není hutný, a proto je vhodný i pro jemné a rychleji se mastící vlasy, které nezatíží a nezpůsobí jejich ztrátu objemu. Pokud vás tedy trápí slabé vlasy a jejich vypadávání, tak Revalid vám mohu doporučit.

Čtěte také:

Fotografie

Komentáře