Vyzkoušeli jsme za vás: Schwarzkopf Fibre Force – pro silné a krásné vlasy

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Hledání vzpruhy pro moje vlasy nekončí. Tento dvoufázový primer slibuje opravit i velmi poškozené a slabé vlasy. Dokáže to?

Před asi dvěma měsící jsem se rozhodla pro razantní změnu barvy vlasů. Ze zrzavého odstínu jsem šla na čistou blond a nutno říci, že masivní odbarvování je na vlasech docela dost vidět. Jsou ztenčené, oslabené, suché a snadněji se třepí. Proto hledám způsoby, jak je vrátit do co nejlepší kondice.

Fibre Force je řada profesionální vlasové kosmetiky Schwarzkopf BC Bonacure a jejím primárním úkolem je vrátit ztracenou sílu oslabeným vlasům a napravit jejich poškození. V této řadě najdete vše od šamponu po masku a součástí produktové linie je i bezoplachová péče, kterou jsem vyzkoušela. Jedná se o lehký vyživující produkt ve spreji, který má vlasy ochránit a podpořit jejich obnovu. Dvoufázové složení pomáhá obnovit di-sulfidové vazby uvnitř vlasu, a tak pomáhá regenerovat vlasové vlákno zevnitř. Vlasy se tak zároveň povrchově uzavírají, a tím jsou chráněny proti dalšímu poškození, ať už jde o tepelnou úpravu či chemikálie.

Lehký sprej je ideálním způsobem aplikace. Sama nepoužívám příliš hutné vlasové produkty, protože moje vlasy jsou spíše jemné, a proto potřebují nezatěžující péči. Sprej pomůže produkt rovnoměrně rozmístit po celé délce vlasů a ponechává vlasům jejich přirozený objem. Není příliš mastný či hutný, působí spíše jako osvěžující sprcha.

Výsledek působení tohoto produktu poznáte již hned po uschnutí vlasů. Moje vlasy běžně po uschnutí na studeném vzduchu zůstávají roztřepené a krepaté, tento sprej je ale uhladí a vlasy jsou mnohem lesklejší a pruž nější. Na první pohled vypadají zdravěji.

Tento produkt bych doporučila těm z vás, jejichž vlasy nesnesou větší zátěž, přitom ale potřebují vzpruhu a výživu. Jedná se o osvěžující sprej, který obsahuje množství posilujících látek. Jeho použití je snadné a odměnou vám budou lesklejší a snadno upravitelné vlasy.

Čtěte také

Fotografie

Komentáře