Vyzkoušeli jsme za vás: Sérum na řasy BeautyLash – recenze

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Krásné a dlouhé řasy jsou snem většiny z nás, ovšem ne každému bylo shůry dáno. Pokud jste nebyly obdařeny řasami až do nebes, tak kromě řasenek, umělých řas a prodloužení řas je tu ještě jedna možnost – růstové sérum na řasy BeautyLash. Co se týče mých řas, tak nemůžu říct, že bych si mohla úplně stěžovat, ale stejně je řasenka mým denním chlebem a když ji nepoužiju, tak se všichni ptají, jestli nejsem nemocná. Dlouhé řasy zkrátka působí žensky a okouzlí snad každého.

Sérum na řasy BeautyLash slibuje přesně to – krásné, dlouhé a husté řasy. A jak toho chce docílit? Obsahuje pouze rostlinné extrakty, neobsahuje hormony ani prostaglandiny, proto je certifikované jako veganské. Účinné přírodní látky, které obsahuje jsou látky ze slunečnicového oleje, prosa, pšenice a rozmarýnu. Účinné látky pronikají přímo do jádra vlasových folikulů a stimulují zde samotnou růstovou fázi řas. A není to jen tak, účinnost tohohle řasového zázraku byla oveřena klinickou studií.

Musím říct, že už od začátku znělo vše až příliš lákavě, ale já jsem se nechtěla nechat opít rohlíkem. Sérum jako takové vypadá vcelku nenápadně, tuba připomíná řasenku, avšak samotný aplikátor vypadá spíše jako štěteček na oční linky. A to je výhoda. Díky úzkému štětečku se sérum velice snadno nanáší a dosáhne až ke kořínkům řas, tam, kde má působit. Aplikace je nejen přesná, ale také velice rychlá, takže se nemusíte bát, že by vám nesnesitelně protáhla večerní rutinu. Pouhé tři mililitry produktu by pak měly stačit na 3 až 4 měsíce používání, zatímco efekt můžete očekávat již po osmi týdnech.

Poněkud jsem se ze začátku obávala, aby sérum nějak nepodráždilo oči nebo oční víčka, přecejen je to dosti citlivá oblast, ale můžu potvrdit, že se to nestalo. Občas se i malé množství séra dostalo skrz řasy do oka, ale nijak to nepálilo a oči nebyly zarudlé či jinak podrážděné.

Efekt na svých řasách jsem začala pozorovat po pouhých čtrnácti dnech. Je zpočátku velmi nenápadný, ale brzy zaznamenáte to, že tahy řasenkou jsou nějaké podezřele delší. Řasy byly pěkně pružné, hezky držely natočené a celkově vypadaly zdravě. Po osmi týdnech používání jsem zaznamenala celkem zřetelný nárůst co se týče délky a řasy vypadaly velice dobře i nenamalované. Jelikož mám ale od přírody konce řas světlé, tak efekt vynikl nejlépe ve spolupráci s řasenkou.

Sérum BeautyLash se mi tedy osvědčilo a používám ho již třetím měsícem jako takovou udržovací fázi. Jestli vás tedy trápí krátké řasy a chcete jim dodat trochu života bez použití umělých řas či prodlužování, sérum BeautyLash udělá práci za vás a nové, delší řasy budou skutečně „vaše“.

Fotografie

Komentáře