Vyzkoušeli jsme za vás: Sothys Paris Gommage Masque 2 en 1 - recenze produktu

Kategorie: Recenze produktů

Mojekrasa

Že péče v salonu se nedá ničím nahradit, to je jasné. Přesto si ale i v domácím prostředí můžete dopřát zážitek z luxusní péče, která zanechá vaši tvář rozzářenou a dokonale jemnou.

Po temném zimním období a prakticky neexistujícím jaru nás může pohled do zrcadla nemile překvapit. Pokožka je zašedlá, šupinatá, zkrátka bez života. Přesně pro takové situace přináší značka Sothys záchranu v podobě luxusní péče s výtažky z yuzu a grapefruitu. Jedná se o limitovanou edici určenou právě pro období jara a léta.

Tato maska a exfoliant v jednom doslova probudí pokožku do krásy. Jedná se o přípravek, který za krátkou dobu zvládne opravdu hodně muziky. Produkt je zajímavý svým použitím. Nejdříve provedete mechanický peeling a potom necháte přibližně 5 minut působit jako masku a následně opláchnete.

Co se týče peelingové části celého procesu, myslím, že se nemusí bát ani citlivá pokožka. Peelingová zrníčka jsou zaoblená, a tedy nehrozí, že by vaši pleť poškrábala. Přesto je ale exfoliace poměrně důkladná.

Výtažky z yuzu mají silné antioxidační vlastnosti, chrání pokožku před poškozením volnými radikály, a tím ji posilují a zároveň pomáhají zpomalovat její stárnutí. Pleť je tak odolnější vůči vnějším vlivům a díky hydratačním vlastnostem yuzu rovněž vypnutá a zavlažená. Další složkou tohoto produktu je růžový jíl, který je známý svými šetrnými čistícími vlastnostmi, a komplex vitaminů, jež dodá pokožce vše, co potřebuje. Vitamin C stimuluje tvorbu kolagenu v pleti a provitamin B5 podporuje regeneraci.

Konzistencí se jedná o středně hutný růžový krém, který jemně voní po ovoci. Už samotná aplikace je zážitek pro všechny smysly. Pokožku nejprve připravíte o odumřelé kožní buňky a po krátkém působení uvidíte okamžitý rozdíl v textuře i tónu pleti. Pokožka je po použití skutečně vypnutá a hydratovaná, rozpoznala jsem také zjemnění jejího povrchu a povšechné srovnání barevného tónu. Maska a exfoliant v jednom má viditelné rozjasňující účinky a skutečně máte pocit, že se vaše pleť právě probudila. Ideálně bych ji volila pro ranní použití, kdy má na mě podobný efekt jako 8 hodin spánku, kterých se mi málokdy dostane.

Luxusní zážitek s tímto produktem vám rozhodně doporučím. Pokud vás trápí unavená, křehká a zašedlá pokožka, nelámejte nad ní hůl a dopřejte jí tuto jedinečnou specialitu, kterou si můžete dopřát jak v kosmetickém salonu, tak doma.

Vyhledejte si svůj nejbližší kosmetický salon SOTHYS Paris zde.

Mohlo by vás zajímat:

Fotografie

Komentáře