4 alternativy výplní na rty aneb jak získat plnější rty?

Kategorie: Make-up a líčení

Mojekrasa

Plnější rty mohou být známkou mládí a krásy. Zatímco výplně na rty jsou oblíbenou volbou pro dosažení tohoto vzhledu, jsou k dispozici i další přirozenější možnosti. Zde jsou čtyři alternativy výplní na rty, které vám mohou pomoci získat plnější rty bez nutnosti lékařského zásahu.

1. Exfoliace (peeling) a hydratace

Pravidelná exfoliace a hydratace může pomoci udržet vaše rty plné a plné. Peeling odstraňuje odumřelé kožní buňky a pomáhá vyhladit pokožku, zatímco hydratace pomáhá udržet vaše rty hydratované a chránit je před dalším poškozením. Zkuste použít peeling na rty nebo jemný exfoliátor k odstranění odumřelých kožních buněk a poté hydratační balzám na rty, aby vaše rty vypadaly kypré a zdravé.

2. Použijte Lip Plumper

Lip plumpers jsou produkty, které jsou navrženy tak, aby dodaly vašim rtům plnější a plnější vzhled. Obvykle obsahují přísady, jako je skořice, mentol nebo zázvorový extrakt, které stimulují průtok krve do vašich rtů a dodávají jim plnější vzhled. Mohou také obsahovat kyselinu hyaluronovou, která pomáhá udržovat vaše rty hydratované a poskytuje dočasný efekt vyplnění.

3. Použijte lesk na rty

Lesk na rty může být skvělý způsob, jak vaše rty vypadat plnější a pevnější. Hledejte lesk na rty, který obsahuje částice odrážející světlo, které mohou pomoci vytvořit iluzi plnějších rtů. Případně se můžete rozhodnout pro lesk na rty s mírným třpytem, ​​který může pomoci dodat vašim rtům plnější vzhled.

4. Orámujte si rty

Konturování rtů je skvělý způsob, jak vylepšit jejich tvar a přidat definici. Začněte tím, že použijete tužku na rty, která ladí s barvou vašich rtů, a pomocí krátkých jemných tahů rty lehce olemujte. To pomůže dát vašim rtům definovaný tvar a může pomoci vytvořit iluzi plnějších rtů. Dokončete vzhled leskem pro větší plnost.

Plnější rty nemusí znamenat volbu výplní na rty. Tyto čtyři alternativy vám mohou pomoci dosáhnout vzhledu plnějších rtů bez nutnosti lékařského zásahu. Vyzkoušejte je tedy a zjistěte, který z nich vám nejlépe vyhovuje.

Komentáře