Anti aging pomocí chemického peelingu? Kam zajít a za kolik?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Cílem aplikace anti-age peelingu je zlepšit celkovou strukturu pokožky, odstranit jemné vrásky, jizvy po akné, pigmentové skvrny, stáhnout póry, vyčistit pleť a odstranit veškeré nerovnosti pokožky.

Po chemickém peelingu vás čeká omlazená, hladká a projasněná pleť se staženými póry. Ošetření je vhodné pro suchou pokožku s projevy stárnutí i smíšenou až mastnou pleť s akné. Principem ošetření je aplikace vyvážené formy exfoliačního roztoku na tvář, krk, dekolt, někdy i ruce a záda. Jde o bezpečnou a nebolestivou proceduru dermatologického ošetření.

Novinkou jsou někde nabízené peelingy s obsahem glukonolaktonátu zvyšující účinnost výsledků a zlepšující toleranci u citlivé pleti.

Průběh ošetření chemickým peelingem

Na odlíčenou a vyčištěnou pleť se aplikuje nejprve přípravný prostředek v podobě prepeelu, který uvolní povrchovou vrstvu odumřelých buněk a peeling pak lépe proniká do větší hloubky. Pak se nanáší peelingový roztok s aktivními látkami dle problematiky pleti. Obsahuje kyselinu glykolovou, fytovou, citronovou i mandlovou, vitaminy A, C i E, hydratační látky, jako je glycerin, výtažky z moruše a chaluh, látky s protizánětlivým účinkem a účinné na bělení pleti na pigmentové skvrny. Nakonec neutralizační postpeel a mist pro regulaci pH, mineralizaci, hydrataci, tonizaci a zklidnění pleti.

Chemickým peeling a neutralizace

Ošetření trvá asi 30 minut. Vždy je volen peeling různé koncentrace s ohledem na vaši pleť a počet ošetření. Pokožka pak může být lehce začervenalá a jemně se olupuje. Zářivá a vyhlazená pleť vás nadchne. Po povrchovém peelingu druhý den můžete běžně do práce bez nutné potřeby rekonvalescence. Po ošetření je třeba se vyhnout soláriu a opalování. Režim kúry se opakuje podle zvolené hloubky působení peelingu, problematiky dané pleti a podle doporučení specialisty.

Ceny chemického peelingu

Ceny chemického peelingu se od sebe značně liší. Záleží na tom, co se při něm používá za typ kyseliny, jak vysoká koncentrace a o jak hloubkový chemický peeling jde. Cena začíná asi u 1000 korun. U povrchového peelingu, kterou provádí kosmetický salon může být cena i 500 korun, ale kúru je nutno opakovat. Hloubkový peeling na klinice vyžadující regeneraci i několik týdnů se dostanete na mnohem vyšší částky. U něj jsou také vyšší možnosti kontraindikace.

Chemický peeling

Chemický peeling se provádí na klinikách, na plastice, v ordinacích dermatologa a ve specializovaných kosmetických studiích, kde jsou speciálně vyškolení odborníci. Skutečně hloubkový peeling může provádět pouze lékař. Chemickým peelingem se stimuluje buněčný metabolismus pro obnovu pokožky na povrchu, nebo i v hloubce. Unikátní chemický peeling, který je vyvinutý pro estetickou dermatologii je možné použít ve vybraných kosmetických studiích. Ten lze aplikovat bez společenského omezení a po jeho aplikaci nedochází k výrazným změnám zabarvení pleti.

Kam na chemický peeling v Praze?

Chemický peeling v Brně?

Chemický peeling v Ostravě?

Chemický peeling v Plzni?

Chemický peeling Ústí nad Labem

Komentáře