Dermaroller a gua sha - rozdíl a jak je správně používat?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Dermaroller a gua sha jsou oba nástroje, které jsou používány k léčbě a zlepšení stavu pokožky. Oba mají své výhody a nevýhody, ale obě metody mohou pomoci zlepšit zdraví pokožky a zvýšit její elasticitu.

Dermaroller je malý, kovový nástroj s mikro jehlami, který se používá k proniknutí do pokožky. Jehly jsou natahovány přes povrch pokožky, což pomáhá stimulovat produkci kolagenu a elastinu. To může pomoci zmírnit jemné vrásky, zlepšit texturu pleti a zlepšit vzhled stárnoucí pokožky.

Gua sha je také nástroj, který se používá k léčbě a zlepšení stavu pokožky. Je to malá, kovová deska, která se používá k hluboké masáži obličeje. Masáž pomáhá stimulovat krevní oběh, což podporuje lepší výživu pokožky a pomáhá s omlazením.

Gua sha také pomáhá odstranit toxiny a odumřelé buňky z pokožky, což pomáhá zlepšit vzhled pokožky.

Rozdílem mezi dermarollerem a guašou je to, že dermaroller proniká do hlubších vrstev pokožky a stimuluje produkci kolagenu a elastinu, zatímco gua sha je určena k jemné masáži pokožky. Proto byste měli používat oba nástroje pro nejlepší výsledky.

Při používání dermarolleru byste se měli vždy poradit s odborníkem, abyste se ujistili, že se správně používá. Jednou z nejdůležitějších věcí je, abyste se ujistili, že jehly jsou čisté, abyste se vyhnuli infekci. Také byste měli používat antiseptikum, aby se zabránilo infekci.

Gua sha by měla být používána jemně a pomalu, aby se zabránilo podráždění pokožky. Měli byste používat jemné pohyby a nikdy příliš netlačit.

Obecně byste měli používat oba nástroje jednou denně, abyste získali nejlepší výsledky.

Komentáře