Designblok 2014: Pro dokonalé vlasy do Salonu Petra Měchurová

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Krásné vlasy plné lesku a síly by si přála mít snad každá žena. A co kdyby bylo možné si tohle přání splnit? Začněte hloubkovou diagnostikou vlasů a profesionální kadeřníci vám ukáží, jak o vlasy dál správně pečovat.

Péče o vlasy je často velmi náročná, vlasy se mění nejenom s každým ročním obdobím, ale i s každou zdravotní i hormonální změnou. Udržet je krásné a dodat jim co potřebují je bez spolupráce s kadeřníkem leckdy nemožné.

Perfektní péče o vlasy je základem krásných vlasů. Své o tom vědí v Salonu Petra Měchurová, kde si jsou vědomi, že jedině se správnou péčí a vhodným přístupem je možné zajistit pevné a zdravé vlasy plné lesku. I proto se rozhodli v rámci letošního Designbloku nabídnout svým klientkám možnost prověřit zdarma své vlasy pomocí hloubkové diagnostiky vlasů a pokožky.

Profesionální kadeřníci na základě zvětšených fotek detailů kořínků a vlasových vláken z diagnostické kamery rozklíčují problémy, se kterými se vlasy potýkají. Následně vám doporučí správnou péči a přístup k vlasům tak, aby nabyly na kráse. Stačí se zajít podívat od 7.-9.10. do Salonu Petra Měchurová, kde vám kadeřníci provedou diagnostiku vlasů zdarma. A nezapomeňte se zastavit ani na každoročním velkolepém večírku 10.10., kde Petra Měchurová představí novou kolekci DRIVE a aktuální vlasové trendy.

Náš tip: Hledáte dobré kadeřnictví?

Fotografie

Komentáře