Elegantní dámská obuv do kanceláře? S Rieker žádný problém

Kategorie: Styl

Mojekrasa

Hledání pravého páru, který vyhoví všem vašim představám, může někdy stát hodně úsilí a času. Pro ženy, které tráví hodiny v kanceláři, se výběr obuvi stává nejen otázkou módy, ale také pohodlí.

Jaký druh obuvi je nejvíce vhodný pro čas strávený za pracovním stolem? Dámská obuv může mít různé podoby, proto se pojďme společně ponořit do světa obuvi a představit si ty nejkomfortnější.

Pohodlí na prvním místě

Když se řekne pohodlná obuv, většinu lidí okamžitě napadnou tenisky. Dobrou zprávou je, že spousta moderních kancelářských prostředí uvolňuje svůj dress code a otevírá prostor pro ležérní obuv. Například tenisky na klínku nabízí spojení komfortu se špetkou ženské elegance. Navíc je snadno zkombinujete s kalhotami, sukní nebo šaty.

Této kategorii vládnou bílé tenisky, jejichž neutrální a čistý vzhled se stal základní součástí většiny šatníků. V ulicích je zahlédnete poměrně často a pokud se vybavíte párem zářivě bílých bot i vy, rozhodně vás nikdo nepřehlédne. Pro své všestranné a univerzální provedení si je okamžitě zamilujete. Decentní doplňky na obuvi jako třpytivé zipy dokáží mnohdy ozvláštnit pár bot a podtrhnout jejich eleganci. Nebojte se ani výrazných podrážek dominující celé obuvi.

Nadčasová obuv do práce

Mokasíny představují ověřenou volbu v oblasti dámské obuvi, na kterou nedá spousta žen dopustit. Na první pohled oceníte jejich sofistikovaný design, který je jako stvořený pro kancelářské prostředí.

Mokasíny jsou obuví, kterou můžete nosit po téměř celý rok. Po práci s nimi můžete vyrazit třeba na koncert nebo luxusní večeři. Vybírejte z klasického černého provedení, pastelových odstínů nebo odvážnějších vzorů. Tak neváhejte a prozkoumejte širokou nabídku nejen mokasín na Rieker-eshop.cz, kde si jistě najdete to pravé i pro vaše nožky.

Nedáte dopustit na lodičky?

Pokud přece jenom nedáte dopustit na podpatky nebo je vaše pracovní prostředí vyžaduje, tak vám nesmí chybět ikonické lodičky. Tyto boty, známé svým vysokým podpatkem, jsou symbolem ženskosti a elegance. Hravě je sladíte se sakem nebo šaty. Přestože mohou být vnímány jako nepohodlná obuv, Rieker nabízí modely, které vám zajistí podporu i pohodlí díky použitým technologiím nebo širšímu podpatku.

Je libo lodičky v základních barvách nebo dáte na odiv svůj osobitý vkus s výraznými odstíny? Bez ohledu na váš osobní styl a preference jsou lodičky nepochybně hlavní součástí kancelářské obuvi. Tak pojďte zjistit, která obuv vám bude vyhovovat nejvíce!

Zdroj fotografií: Rieker

Fotografie

Komentáře