Face roller a guasha: vše co potřebujete vědet

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Face roller a guasha je jeden z nejstarších způsobů, jak se starat o svou pleť. Je to starověká technika, která se v Číně používá již po staletí. Face roller a guasha jsou nástroje, které se používají k masáži obličeje, aby se uvolnila svalová napětí, zmírnila otoky a regenerovala pokožka. Výsledkem je vyhlazení a rozjasnění pleti.

Face roller je kovový nebo plastový váleček, který se používá k masírování obličeje. Používá se k masáži a stimulaci kůže obličeje. Pokud je váleček kovový, bývá obvykle vyroben z ušlechtilé oceli.

Guasha je způsob masáže při kterém se používá speciální nástroj zvaný guasha kámen. Jde o kameny nebo kovové nástroje, které jsou používány k masírování a stimulaci pokožky. Kromě masáže pomáhají guasha kameny také s lymfatickou a krevní cirkulací, což může přispět k lepšímu vzhledu pokožky.

Face roller a guasha jsou velmi účinné při léčbě akné, vrásek a jiných kožních problémů. Používáním těchto nástrojů se může zlepšit hydratace, vyživování, stimulace krevního oběhu a také celkové zdraví pleti.

Používání face rolleru a guashy může být někdy bolestivé, proto je důležité, abyste postupovali opatrně. Používání těchto nástrojů je nejlepší provádět po dobu deseti minut denně, dvakrát týdně.

Abyste dosáhli nejlepších výsledků, měli byste také používat vhodné produkty pro péči o pleť, jako je hydratační krém, sérum a další produkty.

Face roller a guasha jsou skvělým způsobem, jak se starat o svou pleť a získat zdravější a mladší vzhled. Je to velmi účinný způsob, jak předcházet a léčit kožní problémy, jako je akné nebo vrásky. Také pomáhá uvolnit svalové napětí a zmírnit otoky.

Čtěte také: Dermaroller a gua sha – rozdíl a jak je správně používat?

Komentáře