Inovace pro boj s vypadáváním vlasů

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Buďte hrdá na své vlasy, buďte hrdá na sebe Příčin padání a řídnutí vlasů existuje hodně. Obvykle to bývá stres, užívání některých léků, nedostatek některých vitaminů či minerálů ve stravě, léčba onkologických onemocnění, poruchy štítné žlázy a jiné nemoci, ale i nešetrná péče a používání nevhodných kosmetických přípravků.

Často vlasy padají ve zvýšené míře po porodu a v menopauze, což je způsobeno vlivem hormonální nerovnováhy. Další příčinou ztráty vlasů může být dědičná predispozice, v tom případě hovoříme o androgenní alopecii.

Účinné řešení nabízí nový přípravek Revalid® Regrowth Serum s klinicky prověřenou a oceňovanou aktivní složkou Redensyl®. „Pokud vás trápí zvýšené padání nebo postupné řídnutí vlasů, doporučuji konzultovat problém s odborníkem, ať už s dermatologem nebo lékárníkem. Ten je totiž schopen lépe identifikovat příčinu a navrhnout pak řešení. Nedoporučuji kupovat bez rozmyslu první přípravek, o kterém jste jen něco zaslechli,“ říká uznávaná dermatoložka doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph­.D.

Revalid® Regrowth Serum je aktivátor růstu vlasů, který obsahuje inovativní aktivní složku Redensyl®. Jejím základem jsou patentované molekuly získané ze dřeva modřínu evropského a listů čajovníku čínského (zeleného čaje). Redensyl® omezuje vypadávání vlasů, zvyšuje hustotu vlasů a stimuluje jejich růst. Revitalizační účinky Redensylu® doplňuje pelyňkový extrakt získaný z bylin rostoucích ve Švýcarských Alpách.

Přípravek obsahuje také aminokyseliny a panthenol. Tyto složky receptury hydratují suché vlasy a pokožku hlavy. Navíc je Revalid® Regrowth Serum zcela bez parabenů, silikonů a sulfátů a bude tak vyhovovat i požadavkům lidí, kteří upřednostňují přírodní kosmetiku.

Klinická studie* prokázala u uživatelů až 8% zvýšení hustoty vlasů, což odpovídá až 28 200 nových vlasů po 3 měsících používání. Revalid® Regrowth Serum proto nabízí alternativu transplantace vlasů. Po pouhých 84 dnech pravidelné aplikace byla většina účastníků studie (71 %) s účinky Redensylu® spokojena a projevila ochotu si nový produkt zakoupit.

„Oceňuji vysoké procento přírodních složek v receptuře přípravku Revalid® Regrowth Serum. Redensyl® považuji za inovativní aktivní látku pro řešení problémů s padáním a řídnutím vlasů, která má potenciál u některých typů alopecie nabídnout alternativu transplantace vlasů, což ostatně potvrzují i klinické studie,“ doplňuje doc. MUDr. Monika Arenbergerová, Ph­.D.

Revalid® Regrowth Serum se používá velice jednoduše. Aplikuje se na postižené části vlasové pokožky a zlehka se vmasíruje. Neoplachuje se. Orientační cena v lékárně je 699 Kč.

Nový přípravek Revalid® Regrowth Serum skvěle doplňuje stávající řadu Revalid® Swiss Hair Care System, kterou tvoří léčivý přípravek v podobě tobolek k vnitřnímu užití a rozsáhlá řada vlasové kosmetiky k vnější aplikaci. Řada Revalid® v sobě dlouhodobě kombinuje švýcarskou kvalitu, účinnost a dermatologicky prověřenou snášenlivost – to vše pro vaše zářící a zdravé vlasy.

Bližší informace získáte v lékárně nebo na stránkách revalid.cz

  • Dvojitě zaslepená, placebem kontrolovaná klinická studie prováděná pod dohledem dermatologů.

Průměrný výsledek studie: 10 200 nových vlasů po 84 dnech každodenního užívání

Fotografie

Komentáře