Jaké trendy v kosmetice by vás neměly minout?

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Však to znáte. Každá žena jednoho dne dojde do stádia, kdy už přestane stíhat sledovat veškeré módní a kosmetické trendy. Dnes se věci mění docela rychle, a pokud nežijete 24 hodin v online světě, je docela dost možné, že vám něco důležitého uniklo. Podíváme se společně na tři přípravky, které by vaší pozornosti uniknout rozhodně neměly. Jaké kosmetické vychytávky si dopřávají české ženy, co jim pomáhá vytvářet dokonalou pleť a bez čeho by se nemohly obejít? Sledujte, určitě si aspoň jeden z následujících produktů zamilujete.

Suché šampony Batiste jsou absolutní nutností

Zkoušela jste někdy suchý šampon? V mnohých ženách přetrvává dojem, že se jedná o ten bílý prášek, který zanechává dojem, jako byste si do vlasů nasypala pudr. To už je ale dávno minulost. Dnešní suché šampony skutečně fungují, váš účes oživí a vlasům dodají objem. Vadí-li vám bílý prášek, dají se sehnat i barevné varianty podle odstínu vlasů. Právě barevné šampony najdete v sortimentu značky Batiste. Omrknout je můžete na webu http://batiste.cz/, koupit se dají buď v Douglasu, nebo i v některých drogeriích. Stojí kolem stovky korun, což není tak zlé, protože vydrží opravdu na dlouho. Máte-li v Douglasu zákaznickou kartu, zrovna do konce června tam mají na suché šampony Batiste akci 2 + 1 zdarma.

Od věci není ani fakt, že se šampony prodávají také v menších cestovních velikostech, což je paráda třeba zrovna na letní dovolenou. Vůni si můžete vybrat podle sebe, čas od času přichází i různé limitované edice.

Vyrábět si vlastní kosmetiku je v módě

Nebojte, nemusíte ušpinit všechny hrnce a obávat se, že vám vznikne nějaká těžko identifikovatelná lepkavá hmota. Své mýdlo, sprchový gel nebo tělové mléko si zvládne vytvořit naprosto každý – aspoň s produkty Cosmetic Kitchen, které si lze prohlédnout na http://cosmetic-kitchen.cz/. Zakoupíte si potřebné ingredience, smícháte je dohromady a je skoro hotovo.

Z vlastnoručně zhotovených kosmetických přípravků budete mít každopádně větší radost, navíc máte možnost volby libovolné barvy a vůně. Kosmetika Creative Kitchen je 100% veganská a není testována na zvířatech, což je také plus. Jedná se i o moc pěkný dárek pro kamarádku nebo maminku.

Kruhy pod očima jsou dávno tabu

Neprozradili jsme vám žádnou novinku, že? Jenže mnoho žen stále marně zkoumá, jak se jich zbavit. Některé korektory prosvětlují pleť až příliš, jiné zase málo kryjí. A přestože vizážistky tvrdí, jak skvěle fungují žluté či broskvové krycí tyčinky, pravda je někdy jiná.

Pomoci by vám v tomhle ohledu mohl krém Remescar určený na váčky a kruhy pod očima. Ať už se vám objevují v důsledku fyzické nebo mentální únavy, s jednou aplikací denně poznáte rozdíl. Více informací opět najdete přímo na webu http://www.kruhypodocima.com/.

V našem dnešním přehledu si každý najde něco. Co zaujalo vás? Znali jste všechny produkty, máte s nimi dokonce své zkušenosti?

Komentáře