Jarní a letní trendy ve vlasové tvorbě Essential Looks od Schwarzkopf Professional

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Essential Looks 1:2021 Královské vlasové variace

Značka profesionální vlasové kosmetiky Schwarzkopf Professional představuje pro jaro a léto 2021 tři nové inspirativní trendy, které vychází z klenotu Schwarzkopf Professional – barev Igora. Seznamte se s Královskými vlasovými variacemi Magical Whimsy, Back To Classics a Artful Feeling.

„Magical Whimsy je současnou podobou jemného viktoriánského stylu, který vždy přichází do módy v dobách velkých výzev a změn. Back To Classics nově definuje moderní ženskost odkazující na minulost a směřující do budoucnosti, představuje nostalgii pro klasicismu a dnešní podobu elegance. Artful Feeling přichází v podobě nepředvídatelné řemeslné estetiky, ze které vyzařuje jedinečný étos ruční práce.“ – Simon Ellis, Mezinárodní kreativní ředitel Schwarzkopf Professional.

Trend 1 Magical Whimsy

Buďte odvážní. Buďte jednoznační. Buďte blond.

Trend Magical Whimsy přichází v neočekávaných kontrastech, extrémních proporcích a dramatických siluetách. Připomíná atmosféru kostýmů, ale zároveň se prostřednictvím svěžího moderního étosu vždy dívá dopředu, nikdy zpátky. Vintage tvary jsou zvýrazněné krátkými, ostrými střihy ve studených blond odstínech. Vysoce zesvětlující odstíny Igora Royal umí vytvořit tento druh blond bez odbarvení.

Tento trend vytvořila Lesley Jennison za pomoci techniky barvení Face Framing – rámování obličeje. I přesto, že jde o přímé čáry a ostré hrany, vzniklé kontrasty jsou jemné, vytvořené volnou rukou a zakončené stříbrným orámováním obličeje.

Trend Magical whimsy je o

  • neočekávaných kontrastech
  • extrémních proporcích a dramatických siluetách
  • vintage tvaru a krátkém, ostrém střihu
  • studených blond odstínech

Trend 2 Back To Classics

Vraťte se ke klasice. Buďte minimalističtí. Buďte přirození.

Na přehlídkových molech vládne #newfemininity s kořeny sahajícími do klasicismu a vyprávějící o náklonosti k jednoduchosti, vyrovnanosti a modernismu. Současné pojetí tohoto trendu, který začal svou cestu s legendárním New Look od Dior, vzdává hold nenápadné sebedůvěře, bezstarostnému, ale upravenému stylu s krásným střihem, lesklými, uhlazenými vlasy v ombré odstínech jemných přírodních a bohatých čokoládových odstínů. Pro tento trend použil kolorista Randolph Gray klasickou fóliovací techniku. Tím, že postupoval tón v tónu, spojil hluboké čokoládové tóny a měděné barvy. Výsledek hází odlesky při každém pohybu, je hebký, lesklý se skrytými hloubkami světla.

Trend Back to classics ke klasice je o

  • jednoduchosti, klasicismu, vyrovnanosti, modernismu
  • nenápadné sebedůvěře
  • jemných přírodních čokoládových odstínech
  • uhlazeném a upraveném stylu, dokonalém střih

Trend 3 Artful Feeling

Buďte temperamentní. Buďte nadšení. Buďte červení.

Třetí trend Artful Feeling je inspirovaný uměleckou ruční prací, inkoustovou technikou v křehkých květinových vzorech, které vypovídají o náklonnosti ke struktuře a zdobení spíše než k přímočarému tisku. Je to free style oslavující řemeslnou práci. Dává přednost individuálnímu přístupu a ruční práci. Hodí se pro kudrnaté, objemné vlasy, v nichž vyniknou červené, zlaté a béžové barvy.

Edoardo Paludo pro tento styl použil klasické techniky. Vlasy rozdělil a sepnul do několik sekcí, použil několik fólií a několik odstínů červených, pudrových růžových a měděné, aby vytvořil efekt hloubky a přirozenosti.

Trend Artful feeling je o

Fotografie

Komentáře