Kdy zvolit magnetické řasy a co obnáší jejich nanášení? Kdy raději zajít k řasařce?

Kategorie: Řasy

Mojekrasa

Každá žena touží po očích s řasami jako mrkací panenka. Pokud vám je příroda nenadělila, vlastní řasy máte krátké a řídké, permanentní řasy vám nevyhovují a bez nalepovacích řas se prostě necítíte, zkuste vyzkoušet magnetické řasy. Získáte svůdný pohled, o kterém jste vždy snila. Prozradíme vám, jaké jsou jejich výhody i nevýhody, jak s nimi zacházet a pracovat, aby vypadaly co nejpřirozeněji.

Co jsou magnetické řasy

Jak název napovídá, jde o umělé řasy, které fungují na principu mikromagnetek. K jejich aplikaci proto nepotřebujete žádné lepidlo. Řasy jsou složeny ze dvou dílů s magnetickými proužky. Jeden díl přiložíte nad řasy a druhý zespodu. Díky magnetickým proužkům umělé řasy ty vaše obalí a oči budou výrazné.

Výhody magnetických řas

Pokud si nasazování magnetických řas natrénujete, výhodou je rychlá aplikace. Jsou lehké, nesklouznou, když se zpotíte při fyzické námaze ani ve sprše. Klasické nalepovací řasy jsou často už po první aplikaci nepoužitelné.

  • Vhodné pro opakované použití
  • Magnetické řasy vydrží mnohem déle
  • Nepotřebujete žádné lepidlo, které dráždí pokožku i samotné oko

Nevýhody magnetických řas

Počítejte s cenou od 200 Kč a výše. Aplikace řas vyžaduje cvik, než získáte správný grif, aby byly dokonalé. Alespoň pro první aplikaci i sundání doporučujeme zajít na školení ke kosmetičce, vizážistce či řasařce. Výraznou magnetickou pásku je třeba zamaskovat očními linkami. Nezkracujte řasy nůžkami, protože pak nedrží.

Jak si nasadit magnetické řasy

Na své řasy naneste řasenku pro sjednocení barvy a vyšší přilnavost horní i dolní vrstvy magnetických řas, které budou na víčku lépe sedět. Pro snazší aplikaci až ke kořínkům vašich řas použijte speciální kleštičky či aplikátory. Pinzeta by se chytala na magnety. Nasaďte nejdříve vrchní řasy a zafixujte je spodními řasami tak, aby po přiložení magnety zacvakly, jinak se mohou během dne posouvat.

Jak sundat magnetické řasy

Někteří odborníci radí nasazovat nejprve spodní a pak vrchní řasy. Vyzkoušejte si, který postup vám víc vyhovuje. Na opatrnost upozorňují hlavně při jejich sundávání. Magnetické řasy drží pevně, proto buďte při sundávání opatrná a neškubejte s nimi, abyste nevytrhla i své vlastní řasy.

Magnetky od sebe jemně oddělte opatrným promnutím, jako když solíte jídlo. Tím se zruší vzájemná přitažlivá síla magnetů.

Druhy magnetických řas

Čím kratší magnetický proužek, tím snazší aplikace magnetických řas. V prodeji jsou řasy v celku i jednotlivé trsy, kterými na okraji zahustíte vlastní řasy. Výhodou řas na magnetické lince je, že je můžete kdykoliv během dne sundat a opět nasadit, aniž byste si porušili líčení.

Vyzkoušejte nejprve kratší řasy, se kterými se lépe manipuluje. Můžete si vhodnou velikost vyzkoušet i v kosmetickém salonu.

Zaujaly vás magnetické řasy nebo si raději zajdete na prodloužení řas do salonu?

Foto: LOGAN WEAVER


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo profesionála na jakékoliv jiné ošetření pleti, či pouze potřebujete zrelaxovat, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Komentáře