Kosmetický salón Dermitage oslávil své první narozeniny

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Ve středu 21. března se konala oslava prvních narozenin kosmetického salónu Dermitage, který sídlí v Železné ulici. Salón, jehož VIP klientou je Dagmar Havlová, se zaměřuje na služby v péči o pleť a tvarování postavy.

Patří mezi ně např. mikrojehličkování – nová kosmetická metoda k omlazení a rozjasnění pokožky, prodlužování řas Xtreme Lashes – světový lídr v prodlužování a zahušťování řas, permanentní make-up Dermitage – technika implantování barevných pigmentů. Salón Dermitage nabízí možnost zakoupit novinku: 7 intenzivních ampulí se 7 lahvičkami roztoku Gemology pro 49 denní „domácí“ kůru pro omlazení pleti.

Během večera byly hostům představeny prostory salónu i speciální kosmetické techniky např. mikrojehličkování, prodlužování řas Xtreme Lashes či permanentního make-upu Dermitage. Součástí večera byla také degustace vín, koktejlů, kávy, čajů a čokolády. Partnerem akce byla Česká spořitelna Premier.

Od 1. – 30. dubna 2012 je pro nové i stávající klienty salónu Dermitage připravena speciální 15% sleva na veškeré služby.

Mikrojehličkování – Microneedling

V rámci nové generace kosmetických metod přichází do České republiky technika mikrojehličkování (micro needling). Pomocí elektrického přístroje s vysokými otáčkami, pronikají mikrojehličky kolmo a téměř bezbolestně do pokožky, která je předtím ošetřena anestetickým krémem. Vzniká „mikrokanálek“, který se rychle uzavírá, ale do jeho uzavření je možné efektivní transport účinných látek do dermis (například kyselina hyaluronová, látky proti stárnutí pokožky, proti pigentacím atd.). Vše probíhá s minimální traumatizací vrchní vrsty pokožky. Postupné budování vlastních kolagenních a elastinových vláken pokožku viditelně zpevňuje a omlazuje. Metoda je jemnější a postup aplikace umožňuje snadnější dostupnost k méně přístupným konturám obličeje (kořen nosu, chřípí, oční okolí). Ošetření s neuvěřitelnými výsledky je možné využít na obličej, krk, dekolt, ruce, paže, bříško. Tato bezpečná a účinná technika je dnes využívána po celém světě k odstranění různých typů jizev, pigmentových skvrn, strií a vrásek v různých hloubkách a délkách. Metodu je možné použít na všechny typy pokožky. Celkové ošetření trvá cca 30 minut. Doporučený počet ošetření je 3× po 3 týdnech.

7 intenzivních ampulí se 7 lahvičkami roztoku Gemology pro 49 denní „domácí“ kůru

Během života dochází vlivem stresu a dalších faktorů k postupnému zpomalování obnovy kožních buněk, a tím i ke stárnutí a poškození pokožky. Pomocí metody „zmražení na sucho“ při teplotě téměř –175 °C, se v laboratořích Gemology získají nejvyšší koncentrace dokonale stabilního a 100% aktivního prášku.

Koncentrát bohatý na manitol, hyaluronovou kyselinu a vitamin C si zachovává účinnost obsažených látek až do doby, kdy je opětovně zvlhčený pomocí roztoku s dalšími živinami.

V tekuté formě se účinnost látek zcela rozvine. Kombinace prášku a roztoku umožňuje optimální pronikání výživných látek do kůže pro dosažení viditelných a dlouhodobých výsledků omlazení pleti, sjednocení tónu pleti či vyhlazení vrásek. 3 druhy ampulí s intenzivní péčí pro 3 různé potřeby pleti: Ampule proti vráskám – intenzivní omlazující ampule, Intenzivní zesvětlující ampule – proti nejednotnému tónu pleti a pigmentaci, Intenzivní ampule pro oční okolí – proti vráskám v okolí očí a na čele.

Salón Dermitage najdete na adrese:

Železná 14, 110 00 Praha 1

Více info o salonu Dermitage a jeho službách najdete na www.dermitage.cz nebo https://www.salony-krasy.cz/…ny/dermitage

Fotografie

Komentáře