Kozí suroviny používané v Kosmetice Capri jsou mocným prostředkem pro dosažení zdravé a krásné pleti

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Česká tradiční Kosmetika Capri využívá v recepturách svých kosmetických produktů blahodárných účinků kozího mléka, másla, syrovátky, kolostra. Ty tvoří společně s rostlinnými i bylinnými extrakty a aktivními látkami profesionální kosmetické přípravky perfektní pro aplikaci v kosmetických salonech, ale také pro domácí péči.

Unikátní složení umožňující mladistvý vzhled až do pozdního věku

Takto koncipované přípravky nenabízí žádná jiná kosmetická firma na světě. Vysoký obsah kozích surovin, a tedy i mléčných bakterií reguluje blahodárně mikrobiom lidské pokožky, a právě tím jsou produkty výjimečné a především funkční. „Naše kosmetické přípravky jsou vyvíjeny s ohledem na podporu kvalitního kožního mikrobiomu. Dbáme na to, aby dokázaly naši pokožku dobře ochránit a hloubkově vyživit. Soustředíme se na to, jak si uchovat mladistvý vzhled až do pozdního věku,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy Kosmetika Capri

Úzká spolupráce s kosmetickými salony

Kosmetika Capri spolupracuje se sítí profesionálních kosmetických salónů po celé ČR a neustále jejich počet rozšiřuje. Všem kosmetičkám poskytuje dvakrát ročně školení, kde je informujeme o inovacích, produktech, trendech. „Na pravidelných seminářích prakticky ukazujeme nové postupy práce, správnou kombinaci a posloupnost používání jednotlivých produktů. Vypichujeme vždy moderní procedury pro realizaci v salonu. Nabízíme konkrétní a funkční rady pro domácí použití produktů,“ popisuje Jitka Poláková.

Zájem o kozí kosmetiku v Česku roste

V tomto roce se Kosmetika Capri chystá pod svá křídla přibrat další nové kosmetické salony z různých koutů ČR. „Zájem o kosmetiku z kozího mléka v Česku obecně roste. Ženy se vrací k přírodě a k tomu, co je naší pokožce přirozené. A to kozí mléko skutečně je. Zejména během poslech dvou let jsme zaznamenali zvýšenou pozornost, kterou ženy své pleti opravdu věnují. Většina z nich chce nejen dobře vypadat, ale také jim záleží na složení produktů, které používají,“ dodává Jitka Poláková. Kosmetika Capri testovala své produkty na skutečných ženách v rámci projektu Testuj.to. 93 % žen bylo s produkty velmi spokojeno. Ženy ocenily především rychlý účinek produktů jako je regenerace a hydratace. Dále pak konzistenci přípravků i jejich příjemnou vůní. „Konkrétně jsme nechali otestovat naše dva pleťové krémy z růžové řady značky Le Chaton – denní omlazující krém a noční regenerační krém. Recenze jsme získaly od 45 žen,“ popisuje detaily testování Jitka Poláková.

Aktuální produktová nabídka

Firma má ve svém portfoliu tradiční značky La Chèvre, Le Chaton a novější značku Capramedic. Jak se od sebe liší? La Chèvre nabízí kvalitní produkty pro základní péči a úplně si s ní vystačí ženy mezi 20 a 35 rokem věku. Le Chaton má propracovanější, více výživné produkty, s vyšším poměrem aktivních látek a je vhodná pro péči po 30, 35 roku věku, skvěle řeší anti-ageing péči, v té je nepřekonatelná. Capramedic přináší revoluční záležitosti, které výrazně zlepšují stav i vzhled pokožky při zdravotních problémech jako jsou bércové vředy, atopický ekzém, lupénka, jizvy, strie, popáleniny. Produkty jsou k dispozici v kabinetním balení pro použití v salonech i v běžném balení pro domácí použití. Produkty je možné objednávat z pohodlí svého domova na www.kosmetikacapri.cz.

Lokální profesionální kosmetika

Všechny produkty jsou vyvíjeny, vyráběny a baleny s láskou k ženám a šetrné k přírodě, díky 100 % recyklovatelným obalům, v obci Čím nedaleko Prahy. Vysoký obsah kozího mléka, a tedy i mléčných bakterií reguluje blahodárně mikrobiom lidské pokožky. Přípravky obsahují až 30 % kozích ingrediencí, a díky tomu jsou opravdu funkční. Výsledek pocítíte už po 14 dnech. Více na www.kosmetikacapri.cz a na instagramu Kosmetika Capri.

Komentáře