L‘Oréal Professionnel Paris představuje Chroma Crème

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Víc než jen fialový šampon. V současné době tvoří většinu korekčních šamponů na trhu fialové šampony. MÝTUS: FIALOVÝ ŠAMPON FUNGUJE NA VŠECH MÝTUS BARVÁCH VLASŮ Panuje rozšířený mýtus, že fialový šampon účinně neutralizuje nežádoucí teplé odlesky na všech barvách vlasů. Profesionální realita je taková, že fialové šampony fungují pouze na blond vlasech – a blond vlasy má pouze 28 %* žen.

[Pohled profesionála]

„Fialový šampon je extrémně účinný při neutralizaci nežádoucích žlutých odlesků na blond vlasech. Nicméně nebude fungovat na středních ani hnědých barvách vlasů, které vyžadují neutralizaci nežádoucích oranžových nebo červených odlesků.“

Pierrick Béringer @pierrickberinger

Francouzský odborník na barvu a umělecký kadeřník L’Oréal Professionnel Paris Spoluzakladatel salonu Jeremy&Pierrick

A co klienti s tmavšími vlasy?

Co kdybyste mohli používat víc než jen fialový šampon a dosahovat profesionální korekce barvy a péče?

*Ipsos, France, UK., Brazil, US, 2017

[ Chroma Crème ] Víc než jen fialový šampon.

Profesionální korekce barvy a péče. Trojice neutralizačních krémových šamponů s profesionálně kalibrovanými pigmenty, které neutralizují nežádoucí teplé odlesky, nyní v nejvíc pečujícím složení*.

L‘Oréal Professional Paris představuje Chroma Crème, inovaci pro profesionální korekci barvy a zároveň poskytování intenzivní péče pro barvené vlasy.

Tato nová řada nezahrnuje pouze fialový šampon pro blond až platinové blond vlasy, ale také modrý šampon pro světle až středně hnědé vlasy a dále zelený šampon pro tmavě hnědé až černé vlasy.

Profesionální složení. Jedinečná synergie barvy a péče.

Chroma Crème je výsledkem jedinečné spolupráce mezi laboratořemi L’Oréal Professionnel Paris zabývajícími se barvou a vlasovou péčí.

Společně vyvinuly exkluzivní ko-emulzní technologii přinášející vynikající korekci barvy s řidším složením s více homogenním ukládáním, které se cíleně zaměřuje na nejpoškozenější a nejporéznější místa vlasů, a zároveň poskytuje intenzivnější péči než běžné neutralizační šampony.

ÚČINKY

Homogenní neutralizace bez barevných skvrn dokonce i v porézních místech.* Maximální péče zaměřující se cíleně na nejpoškozenější a nejporéznější místa. 3× větší lesk.**

Údržba barvy v domácím prostředí

Kompletní program pro udržení korekce barvy mezi službami barvení v salonu. Chroma Crème představuje rutinu, která doplní vaši běžnou rutinu o neutralizaci nežádoucích teplých odlesků pro maximální údržbu barvy mezi salonními službami.

Šampon Chroma Crème byste měli používat střídavě s vaším běžným šamponem při každém třetím mytí vlasů. Doba působení šamponu Chroma Crème se liší v závislosti na tónu a požadované míře neutralizace:

  • Fialový: 2 až 5 minut
  • Modrý a Zelený: 5 až 15 minut

Chroma Crème přináší vlasům kromě dokonalé neutralizace vaší barvy také vysoký stupeň kosmeticity, takže následně nevyžaduje aplikaci masky*. Tím se vyhnete nutnosti opakovaného oplachování pigmentů a neutralizace je díky tomu homogenní. Masku však můžete použít jako součást vaší běžné rutiny pro ještě intenzivnější výživu.

K dokonalé údržbě barvy doporučujeme používat Chroma Crème střídavě s řadou Metal Detox (která pročistí vlasy od kovů, pro silné vlasy a ochranu barvy), Vitamino Color (k ochraně barvy proti blednutí) nebo Blondifier (pro intenzivnější kontrast a projasnění vašich blond melírů).


Hledejte salony online na Salony-krasy.cz

Ať už hledáte kosmetičku nebo kadeřnici nebo profesionála na jakékoliv jiné ošetření, či pouze potřebujete zrelaxovat, na Salony-krasy.cz najdete vše, co zrovna vaše tělo, vlasy, nehty, řasy potřebují nebo si zaslouží!

Fotografie

Komentáře