Laboratoře PHYRIS přinášejí novou pleťovou řadu pro zářivě zdravou pleť - Skin Control

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Vaše pleť je ve Vašich rukách

Zdravá pleť rovná se vždy pleť zářící a sjednocená barevně. Vaše pleť by měla být také patřičně odolná, disponující patřičným ochranným štítem, který si sama vytvoří, jen tak bude správně odolávat a bránit se špatným vlivům okolí. Pokud je vaše pleť ať už krátkodobě, nebo v delším horizontu v nerovnováze, je třeba jí dodat podporu zvnějšku.

Nová řada pleťové kosmetiky Phyris SKIN CONTROL působí pozitivně na začervenání pleti, které díky ní mizí. Díky blahodárnému působení aktivních složek zmizí suchá a šupinatá místa na pokožce, příliš napnutá pokožka bude hebká a vláčná. Pokud potřebujete podpořit vaši pokožku a vyřešit nějakou nepříjemnost na ní, produkty z této řady jsou jasnou volbou.

Slyšeli jste o pojmech kuperoza a rosacea?

Jde o stav pleti, která je nepravidelně začervenalá, má rozšířené a viditelně popraskané cévky a žilky v oblasti nosu, na tvářích a ve výstřihu. Nejde sice o závažnou nemoc, ale kosmetickou vadu, která na kráse nepřidá. Začervenání je totiž na začátku jen přechodné, později se může stát trvalým, což jednak nepůsobí pěkně, ale hlavně způsobuje nepříjemné pálení. Na pokožce se přitom objeví drobné rozšířené cévky, problém je způsoben oslabením žilní stěny a cévní tkáně. Celá situace se ještě zhorší kvůli stresu, dlouhodobé dehydrataci, kolísání teplot a špatné či žádné péči o pokožku. Onemocnění se může dokonce zvrhnout do chronické formy, která se nazývá Rosacea, nebo Acne Rosacea.

Nejedná se rozhodně o problém, který by byl nějak ojedinělý, naopak. Kuperóza se týká až 40 procent populace ve věku na 45 let. U osob nad 60 let je výskyt ještě častější, jde dokonce až 80 procent populace. A právě proto jsou zde produkty kosmetické značky Phyris. Ojedinělé řešení nabízí totiž skvělé výsledky.

COUPEROSE BALM

Tento intenzivní pleťový balzám využijete pro pleť, která může trpět onemocněním Rosacea. Součástí balzámu jsou extrakty z fialové řasy, která nabízí zmírnění podráždění pleti a díky které se redukují jemné kapiláry. Balzám dále obsahuje soubor rostlinných antioxidantů (skořice, pelyněk, ginko, borůvky, šípek) a vzácné oleje z avokáda a skvalenu, které působí na vytvoření ochranné bariéry pokožky. Díky speciálním bio-enzymům ubývá zapálených a postižených míst, vaše pleť tak bude dostatečně chráněná před vnějšími vlivy. Tento vysoce intenzivní produkt je možné doporučit i jako velmi účinnou prevenci před vznikem uvedeného problému. Balzám se velmi snadno nanáší díky své lehké konzistenci, jeho nanášení je velmi příjemné. Používat by se měl po určité období, nejméně pak dva až tři měsíce v roce, nejlépe pak v zimě, nebo v horkém létě, kdy slunce sice opaluje, ale zároveň pokožku kvůli ultrafialovému záření značně dráždí. Cena: 1 345 Kč za 50 ml

COUPEROSE CREAM

Hutný a intenzivní pleťový krém, který posílí a zregeneruje vaši pokožku. Jeho funkčnost je plných dvacet čtyři hodin. Krém díky protivráskovému komplexu podporuje tvorbu nových buněk, zlepšuje se odolnost a pružnost pokožky. Díky svým vlastnostem se hodí i pro ty, kteří od svého krému čekají regenerační účinky. V krému najdeme brokolicový olej a kakaové máslo, které díky výživným lipidům vytvářejí na pokožce skutečně razantní ochranný štít. Zelené pigmenty působí na začervenání pleti. Krém využijete na viditelné a na první pohled zhoršené stavy kuperozy. Cena: 1 345Kč za 50ml

Pleť, která září zdravím a je v pořádku

Netrpíte kuperózou, ale stejně cítíte, že je s vaší pletí něco v nepořádku? Řada Skin Control obsahuje další produkty, jedná se o Antistress cream a Antistress mask. Tyto produkty jsou vhodné pro citlivou pleť a pokožku, která je náchylná k podráždění. Všechny produkty PHYRIS SKIN CONTROL dostanete v kosmetických salonech. Jejich správnou aplikaci a použití Vám poradí přímo odborník.

Více informací a salony, které pracují s profesionální pleťovou kosmetikou Phyris, najdete na profilu značky Phyris

Fotografie

Komentáře