Maderoterapie co to je, účinky a jaké má výhody?

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Maderoterapie je terapeutická technika, která spočívá v masírování pomocí kůlky z dřevěného materiálu. Tato technika je známá již od starověku a je často využívána k léčbě svalových bolestí, zánětů, migrén, revmatismu, svalového napětí a dalších onemocnění.

U maderoterapie se používají kulaté kůlky z přírodního dřeva, které jsou obvykle vyrobeny z borovice nebo jiného druhu dřeva. Kůlky jsou obvykle vyrobeny tak, aby měly různé velikosti a tloušťky, aby se léčitel mohl dostat do různých svalových skupin.

Kůlky se používají k masážím. Tělo je masírováno kůlkami, které jsou pohybovány tak, aby pomohly uvolnit svalovou napětí a zlepšit krevní oběh. Léčitel může využívat různé techniky, jako je hlazení, tlak, tření a vibrace.

Maderoterapie má mnoho výhod. Jeden z nejžádanějších účinků je, že pomáhá uvolňovat napětí a stres. To může zmírnit bolesti způsobené svalovým napětím a zlepšit pohyblivost. Maderoterapie také pomáhá zlepšovat krevní oběh, což může pomoci léčit záněty, revmatismus a další onemocnění.

Maderoterapie je jednou z nejsnadnějších a nejúčinnějších terapií, které lze v současnosti získat. Jeho účinky jsou prospěšné pro zdraví a jeho dostupnost je vysoká. Je také vhodnou terapií pro většinu věkových skupin, a to i pro děti.

Zaujaly vás metody odstranění celulitidy včetně maderoterapie? Vsaďte na masážní salon ve vašem okolí.

Komentáře