Manelo Beauty salon v Brně vás bude hýčkat (+ soutěž)

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Zavedený Manelo Beauty salon v Brně na Zelném trhu se postará o vaše tělo doslova od hlavy až k patě. Nabízí kompletní kosmetické služby, tělové i hubnoucí procedury a zábaly, manikúru i pedikúru. Kromě ošetření pleti a těla se ve zdejším kadeřnictví postarají o vaše vlasy. Kosmetická péče zahrnuje i prodlužování řas a k dispozici jsou i dárkové poukazy.

Kompletní péče v Manelo Beauty salonu

Protože jde tento salon s dobou, můžete si dopřát i veškerý komfort moderních přístrojů značky ENCO, který zahrnuje ultrazvukový peeling, radiofrekvenci, lymfodrenáž i velmi žádané hubnoucí kúry. K dispozici jsou balíčky pro hubnutí, detoxikaci i zpevnění postavy. Při kosmetickém ošetření si vyberete z profesionální přírodní italské kosmetiky ALISSA BEAUTÉ nebo DIEGO DALLA PALMA, která využívá suroviny nejvyšší kvality a jedinečné čistoty. Vyškolený personál vám poskytne odbornou konzultaci a navrhne program přímo na míru. Můžete si zde odpočinout od každodenního stresu třeba při čokoládovém zábalu. V kadeřnickém salónu se používá vlasová kosmetika L’ORÉAL PROFESSIONNEL.

Dopřejte si hydratační ošetření na léto

Hydratační péče zahrnuje řady AQUA SENSE a HYDRA O2 INTENSE. Je určena pro suchou, dehydratovanou, stárnoucí i povadlou pleť a ochrání ji proti okolním nežádoucím vlivům, kvůli kterým pokožka značně trpí. Pro zdravou a odolnou pokožku je třeba vytvořit optimální prostředí pro naše buňky a zajistit jejich správnou funkci pro urychlení regenerace tkání.

AQUA SENSE a HYDRA O2 INTENSE

Linie AQUA SENSE jsou produkty s dokonalou formulí a obsahují 4 různá ošetření suché a dehydratované pokožky. Vyzkoušejte jedinečnou bublinkovou masku, hydratační krémovou nebo gelovou masku thalasso. V linii HYDRA O2 INTENSE přináší značka Alissa Beauté unikátní kyslíkovou recepturu pro detoxikaci pleťové tkáně a omlazení pleti. Zlepšuje kvalitu a metabolismus buněk, pevnost i hydrataci a rozzáří pleť. Kyslíková řada se zaměřuje na komplex Oxycell, komplex vitamínů s rýžovým olejem a retinolem, trehalózu a xylitol. Pokožku okysličí, projasní, zjemní vrásky, hydratuje a navrátí jí pevnost i svěžest.

Znáte bublinkovou masku?

Okysličující hydratační maska se hodí na všechny typy pleti, zejména na suchou, dehydratovanou a unavenou pleť. Dopřeje jí dokonalou hydrataci, projasnění, svěží a mladistvě působící vzhled. Revoluční technologie BUBBLE OXYGEN umožňuje snadný průnik aktivních látek do pleti. Umí s vaší pletí hotová kouzla. Nanese se jako gel a působením aktivního kyslíku se změní v pěnu, která zmizí po dokončení fúze aktivních látek skrze pleť. Pokud ji neznáte, určitě ji vyzkoušejte. Proces je velmi zajímavý a výsledek perfektní.

Více informací o kosmetických ošetřeních najdete na webu Manelo Beauty salon.

Vyhrajte poukaz na ošetření Aqua Sense v salonu Manelo Beauty salon v Brně

Stačí zodpovědět na otázku:

Jakou hydratační péči v salonu Manelo Beauty můžete v létě využít?

Vaše odpovědi nám vložte jako komentář na Facebooku salony-krasy.cz u příspěvku se soutěží s Manelo Beauty salon.

Soutěž trvá od 5.8.2019 – 12.8.2019 23:59 hod. (včetně)

Výherce bude vybrán náhodně dne 13.8.2019 a zveřejněn v sekci Výherci soutěže a na Facebooku Salony-krasy.cz

Soutěž není žádným způsobem provozována, sponzorována nebo spojena s Facebookem a Facebook za ni neručí. Informace poskytnuté v rámci soutěže poskytuje účastník pořadateli, nikoli Facebooku.

Výherce soutěže

Olga Bártková a její odpoěď „AQUA SENSE a HYDRA 02 INTENSE“

Sledujte sekci Soutěže pro další zajímavou soutěž!

Fotografie

Komentáře