Masáže - jak zabírají?

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Od relaxační masáže až po uvolňující. Relax, odpočinek. Kdy je čas zajít do wellness a která je nejlepší? Rozebereme si masáž horkými kameny, reflexní masáž, švédská masáž, sportovní masáž, masáž obličeje.

1. Masáž horkými (lávovými) kameny

Co slibuje: Uvolňuje bolest ve svalech a zvyšuje metabolizmus.

Fakta: Po pár uvolňujících dýchacích technikách, Vám terapeut položí horké kameny do rukou a na záda, zatímco on používá detoxikační citrusové oleje, pomocí kterých krouží kameny po Vašem těle. Teplo uklidňuje Vaše svaly od ztuhlých ramen až po nateklé kotníky. Procedura končí masáží hlavy a hlubokým dechem.

Výsledky: Ošetření je velmi plynulé a Vy jste mnohem uvolněnější.

2. Reflexní masáž

Co slibuje: uvolnění od stresu

Fakta: Po intenzivní masáži nohou a lýtek pomocí máslovité vody, terapeut začíná řešit specifický problém. Palec po palci Vám stlačuje nohu až cítíte jak bolest a tlak z Vašich nohou odchází. Celé to končí jemným natažením nohou a vmasírováním chladícího mentolového gelu.

Výsledky: Trochu nestálý pocit, lehké nohy a klid po zbytek dne.

3. Švédská masáž

Co slibuje: Tradiční masáž s kontrolovaným tlakem, vynikající pro uvolnění napětí v těle.

Fakta: Terapeut Vám natahuje tělo pevnými a hlubokými tahy. Vaše unavené svaly nemají naději – jsou stlačené dokud necítíte „uzly“ v ramenech. Pohyb se mění v plynulé masírování uvolňující jakékoliv napětí.

Výsledky: Oddychnuté svaly.

4. Sportovní masáž

Co slibuje: Hluboká masáž proti bolesti svalů.

Fakta: Nejdřív Vám masér aplikuje po celém těle chladivý gel, který obsahuje mléč rolní a černé koření, poté začíná masírovat. Využitím hlubokých a důsledných tahů Vám buší do bolestivých svalů. Je to seriózní masáž a někdy i bolestivá. Vaše končetiny jsou pak ale natažené a záda zázračně sladěná.

Výsledky: Masáž je intenzivně revitalizující a energická a i navzdory tomu uvolňující. Vaše pokožka je sametově hebká a ramena volná.

5. Masáž obličeje, krku a dekoltu

Co slibuje: Přecvičuje každý sval na obličeji a uvolňuje napětí, aby se dosáhlo hebkého a méně ztuhlého vzhledu.

Fakta: Po rychlém odlíčení, Vám kosmetička masíruje tvář a pokožku hlavy esenciálními oleji což se zdá jako věčnost. Štípe Vás, tahá, zvedá a zastavuje na moment, jenom aby Vás plácla kolem tváří. Intenzivní proces je ve skutečnosti velmi uvolňující.

Výsledky: Váš obličej vypadá jako po liftingu, jak po probuzení…mladší. Pleť je zářivá. Úžasné!

Komentáře