Milujete masáže? Vyzkoušejte novou masáž Zen Cannabis ve studiích Zenergy thai massage

Kategorie: Relax a wellness

Mojekrasa

Chcete-li si dopřát skvělé chvíle relaxace nebo udělat radost svým blízkým dárkem, vyzkoušejte novou masáž Zen. Blahodárné účinky terapie Zen spočívají v kombinaci přikládání horkých balíčků na tělo v propojení s relaxační olejovou masáží. Teplo z nahřátých balíčků plněných bylinkami účinně proniká hluboko do svalů, krásně je uvolní a důkladně prohřeje. Následná olejová masáž pak tělo perfektně zrelaxuje a povzbudí. Jak probíhá masáž Zen Cannabis v Zenergy?

Blahodárné teplo a aromatický olej

Nahřáté bylinné balíčky jsou postupně přikládány na energetická centra těla tak, aby uvolňované teplo působilo hodně do jeho hloubky, uvolnilo napětí i bolest. Procedura současně účinně zklidňuje mysl. Následuje masáž celého těla aromatickým olejem. Přírodní aromatické oleje působí velmi příznivě na pokožku, kterou vyživí a regenerují. Výsledkem procedur je dokonale uvolněná mysli i tělo. Terapie Zen je taková příjemná cesta, jak ulevit unavené mysli od stresu, úzkosti a napětí. Pravidelné masáže uklidňují nervový systém, uvolňují svalové napětí, stimulují krevní oběh a v neposlední řadě redukují otoky.

Přínos konopného oleje pro pokožku

Konopný olej obsahuje kombinaci omega-3 a omega-6 nenasycených mastných kyselin, nezbytných pro lidský organismus. Pomáhá při bolestech pohybového aparátu, tedy kloubů, svalů a šlach. Bezprostředně po použití navozuje příjemný uvolňující pocit, dobře se vstřebává a na pokožce nezanechává mastný ani nepříjemně lepivý film. Konopný olej je v současné době považovaný za jeden z nejlepších masážních olejů.

Byl ve velké míře používaný už ve starém Egyptě. Při aplikaci je pokožka vláčná a pružná. Konopný olej je vhodný k masáži kůže při bolestivých projevech, regeneraci, rehabilitaci, po operacích, zlomeninách, výronech, namáhavých sportovních výkonech i těžké práci. Konopný olej je známý svými pozitivnímu účinky na ekzémy a nedokonalosti ple­ti.

Propojení bylin a síly lidského doteku

Během každodenního života se v našem těle tvoří svalová napětí v různé intenzitě. Mohou být způsobená stresem v práci, nesprávným sezením u počítače i mělkým dýcháním, kdy energie v těle nemůže volně proudit. Jednou z odpovědí je masáž Zen Cannabis ve studiích Zenergy, která vám dokáže vrátit klid a životní rovnováhu. Síla lidského doteku je ohromná a masérky i maséři umí naslouchat, co si žádá vaše tělo. Můžete si tak naplno vychutnat léčivou sílu lidského doteku, blahodárné účinky bylin, příjemné prohřátí hlubokých svalů i působení éterických olejů.

Cílem masáže je obnovení harmonie těla a mysli. Přináší chvíle relaxace, upevňuje zdraví a podporuje mladistvý vzhled i krásu.

Unikátní masáž můžete rovnou vyzkoušet v zaváděcí slevě o 300Kč! Sleva platí na masáže i dárkové poukazy od 1.3. do 31.5.2018. Slevy není možné kombinovat. Po 1.6. budou masáže dále k dispozici v uvedené vyšší ceně.

Masážní studia Zenergy najdete v Praze a Brně, více informací na www.zenergy.cz

Fotografie

Komentáře