Mobilní aplikace Reservio usnadňuje život každé ženy

Kategorie: Novinky a zajímavosti

Mojekrasa

Společnost Reservio od roku 2012 provozuje online rezervační systém pro malé, střední i velké podnikatele. V letošním roce však přichází s novinkou pro koncové zákazníky a představuje aplikaci, díky níž snadno zarezervujete vstup na všechny své oblíbené služby ve vašem mobilním telefonu. Ušetřete čas a naplánujte svůj kalendář během pár sekund!

Kadeřník, masáž, posilovna, doučování pro děti. Dříve by to znamenalo navštívit webové stránky (nebo jiný komunikační kanál) každého jednoho provozovatele a službu rezervovat. Pokud máte štěstí a majitelé vašich oblíbených provozoven umožňují rezervaci online, zabere vám to pár minut. Pokud ne, strávíte tím klidně hodinu a víc.

Co bylo, bylo. Pojďte se s námi podívat na výhody nové mobilní aplikace, kterou si rezervujete návštěvu svých oblíbených provozoven během několika sekund a bez nutnosti samostatně oslovit každého z nich:

  • Veškeré rezervace vyřídíte na jediném místě

Jóga pro vás, rezervace do posilovny pro manžela, doučování pro děti. S aplikací vyřídíte všechno na jediném místě a jednoduše, zpravidla jedním kliknutím, sebe nebo své blízké přihlásíte. Odpolední aktivity pro celou rodinu zařídíte cobydup.

  • Výběr podniků pomocí lokality a typu služby

Pokud nevíte, do jakého kadeřnictví zamířit a jediné, co potřebujete, je, aby bylo možné se objednat rychle a bez komplikací, mobilní aplikace se stane vaším užitečným pomocníkem.

  • Podniky totiž můžete vyhledat podle typu služby a lokality, ve které se zrovna nacházíte. Rezervaci pak provedete jednoduchým kliknutím na tlačítko Vytvořit rezervaci. Potom se můžete vrátit zpět do menu a rezervovat dál.
  • Přehled všech rezervací ve vaší aplikaci

Všichni každý den v hlavě nosíme obrovské množství informací, tak proč si život neudělat alespoň o něco snazší. Seznam všech rezervací, které byly z vašeho účtu provedeny, najdete na jednom místě v aplikaci.

  • Seznam permanentek ihned k dispozici

Až budete příště chtít vědět, jestli máte v daném studiu zřízenou permanentku a do kdy platí, nemusíte složitě hledat příslušnou kartičku ve vaší peněžence a modlit se, aby tam skutečně ještě byla. Jednoduše se podíváte do aplikace ve svém mobilu.

  • Mobilní aplikace je zdarma

Možnost rezervovat si více služeb z jediného místa, seznam rezervací, přehled permanentek. Také možnost vyhledávat podle typu služby a lokality, kterou si vyberete. Veškeré tyto funkce nabízí aplikace zcela zdarma.

Komentáře