TOP salon Nehtové studio 24 - Lucie Synková

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Upravené ruce a nehty jsou naší vizitkou, stejně jako pěstěná pleť, upravené vlasy a osobitý styl oblečení. Vaše nehty mohou být přírodní a nenápadné, jemné a tónované, barevné i zdobené, nebo výrazné a extravagantní. Záleží jen na vás.

Představujeme vám jeden z TOP salónů, kde budou vaše ruce a nehty hýčkány – Nehtové studio 24 Lucie Synkové.

Nehtové studio 24 najdete kousek od náměstí ve Žďáru nad Sázavou a lze se do něj objednat 7 dní v týdnu, ve večerních hodinách i o víkendech. Lucie Synková je držitelkou několika certifikátů na nehtovou modeláž, neustále se zajímá o novinky v oboru, navštěvuje nové kurzy a veletrhy.

Gelové nehty

U gelových nehtů se UV Gel vytvrzuje pomocí ultrafialového světla. Díky jeho odolnosti, velmi dobré přilnavosti k vlastním nehtům a kvalitním produktům firmy Crystal Nails, je tato úprava nehtů zárukou vysoké kvality. UV Gel a Xtreme Fusion Gel se hodí pro jiný typ nehtů a jejich předností je vysoká pružnost a pevnost. Tu správnou variantu vám Lucie Synková vybere přímo na místě.

Gel-lak

Gel-lak je technologie pro péči o přírodní nehty a pracuje na jejich posílení. Gel-lak je vysoce odolný vůči poškrábání a vyznačuje se dlouho trvanlivostí barvy i zářivým leskem. Na výběr je více než 80 barev. Každá z vrstev se vytvrdí v UV lampě, a proto nehty získají dokonalý vzhled až na 4 týdny.

P-shine

Pokud preferujete přírodní nehty a chcete je zpevnit, vyzkoušejte metodu P-shine. Manikúra zvýší i jejich pružnost a metabolismus nehtového kořene i lůžka. Působí jako prevence proti lámání a třepení nehtů. Jde o přírodní techniku, která používá včelí vosk, mateří kašičku panthenol i vitaminy.

Dvoufázový systém IBX

IBX poskytne ochranu nehtového lůžka ženám i mužům. Léčí poškozené a slabé nehty, které se třepí a lámou, nebo nehty po úrazu. Vyrovnává nerovnosti i praskliny a vyhlazuje nehty. Odstraňuje i vzhled okousaných nehtů. Podporuje správný růst zdravého nehtu a dělá vaše nehty dokonalými.

Parafínový zábal

Parafínové zábaly rukou kombinují zdravotní a estetické účinky. Teplý, tekutý parafín působí na vaše ruce jako mini-sauna. Pozvolné suché teplo vede k hloubkovému prohřátí, termoregulační reakci, zlepšení prokrvení a stimulaci regenerace tkání. Vaše ruce dostanou hebkost a mladší vzhled. Vaše ruce jsou vaší vizitkou. Dopřejte jim náležitou péči.

Na modeláž nehtů se lze objednat denně, ve večerních hodinách i o víkendech.

Nehtové studio 24 najdete:

Dolní 1/165 (ukázat na mapě)

Žďár nad Sázavou

Tel. č. +420 603 707 835

E-mail: info@nehtovestudio24.cz

www.nehtovestudio24.cz

Fotografie

Komentáře