Nejlepší smoothie ingredience pro zářivou pleť

Kategorie: Péče o pleť

Mojekrasa

Máte za sebou víkend, kdy jste si vychutnali všechny typy jídel bez rozdílu – chléb, víno, čokoláda … Stává se to! I když možná očekáváte přednášku typu „vše s mírou“, nebudeme Vás trápit – známe to všichni!

Bohužel, vaše pokožka nemusí být tak shovívavá. Víte, že vaše pokožka je odrazem vašeho vnitřního zdraví, takže přejídání ji zanechalo přetíženou, mastná a nezářivou.

Co je to za lék? S těmito lahodnými a výživnými přísadami do smoothies kůži nakopnete, posílíte a rozjasníte. Stačí přidat mléko dle Vašeho výběru (nízkotučné, mandlové, rýžové atd.), rozmixovat, a propít si cestu k zářivé pleti!

Chia semínka

Bohaté na vápník, železo a bílkoviny, Chia semena jsou vynikající pro snížení zánětu v kůži a ochranu a výstavbu nových buněk. Jsou také skvělé pro boj proti škodlivým účinkům slunce.

Jahody

Kromě báječné chuti, tyto super sladké plody obsahují vitamin C, který odhání příznaky stárnutí tím, že zvýšuje produkci kožního kolagenu. Pomáhají také regulovat průtok krve pro jasnější pleť.

Acai prášek

Silný eliminátor toxínů, Acai prášek je naplněn s antioxidanty, které zbaví vaše tělo škodlivých volných radikálů, které pocházejí ze záření, znečištění, a konzumace nezdravého jídla. Jinými slovy, čistí a napravuje pokožku zevnitř, přičemž ji zanecháva zářící zdravím.

Kapusta

Existuje důvod, proč se tato listová zelenina přehnala jako bouře! Superjídlo pro kůži, je plná antioxidantů k posílení pružnosti pleti a karotenoidů pro zdravou barvu kůže.

Náš tip Recepty na zhubnutí a zlepšení trávení máme pro Vás v dalším článku věnovanému smoothies

Komentáře