Nová metoda ošetření pleti s glukonolaktonem! Výsledky jsou ohromující!

Kategorie: Top salony

Mojekrasa

Pružná, jemná na dotek, bez černých teček a akné, dokonale hydratovaná – má vaše pleť vše, ale jen ne tyto vlastnosti? Snažíte se, aby vypadala krásně, ale nedaří se vám? Že už jste vyzkoušela vše? Pokud máte stále problémy, potom jste určitě ještě nepodstoupila metodu ošetření pleti s glukonolaktonem. Do své nabídky jej před rokem zařadilo brněnské kosmetické studio SlimFOX. Pozor: Tato metoda je mnohem účinnější než ošetření kyselinou hyaluronovou.

Mladší, dokonale hydratovaná a krásně jemná

Nová metoda ošetření pleti se do salonu SlimFOX dostala z Francie (vyvinuly ji Laboratoires RENOPHASE). Francouzi jsou špičkoví profesionálové, kteří se snaží přinášet inovace do světa ošetření pleti a dosáhnout tak ještě dokonalejších výsledků. Právě s touto metodou se jim to podařilo. Nový koncept využívá silné účinky látky glukotonolakton. Jedná se o polyhydroxy kyselinu, která se běžně vyskytuje v lidské pokožce, ale doposud „žila“ ve stínu kyseliny hyaluronové.

Bylo zjištěno, že glukotonolakton má velmi silné ozdravující účinky. Posiluje kožní bariéru a podporuje přirozenou elasticitu kůže. Pokud má pleť dostatek této látky, stává se pevnější a krásnější. V průběhu ošetření se na pokožku aplikuje glukonolakton ve vrstvách, aby pokožka mohla vstřebat co nejvíce. Používají se ještě 2 další esence pro zvýšení celkového efektu. Je to látka Laminine 5, která napomáhá celkové regeneraci pokožky a zajišťuje hloubkovou hydrataci. Při ošetření dochází k aktivaci „receptoru“ hydratace CD44 a dochází k tomu, že je pokožka sama schopna si vytvářet kyselinu hyaluronovou.

Vyvinuto pro hypercitlivou pleť

Nová metoda je vhodná pro všechny, kdo chtějí mít dokonale krásou pokožku. Je velmi šetrná, proto ji mohou podstoupit i osoby s velmi citlivou a dokonce i s podrážděnou pletí. Je vhodná pro muže i ženy.

Kosmetické ošetření v centru Brna je možné po objednání. Termín si zamluvíte i přes internet. Kosmetické studio SlimFOX najdete v centru Brna (cca 50m od náměstí Svobody). Parkování zajištěno v garážích u Janáčkova divadla, pokud půjdete do SlimFOX, získáte hodinu parkování zdarma.

Komentáře