Novinka: Gliss Kur Oil Nutritive

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Sbohem roztřepené konečky, je tu maximální regenerace a péče! Tolik si zakládáte na svých dlouhých vlasech, ale trápí vás věčně roztřepené konečky?

O nůžkách jako radikálním řešení nechcete samozřejmě ani slyšet, takže si budete muset poradit jinak. Experti značky Gliss Kur od Schwarzkopf právě přicházejí s pomocí v podobě vylepšené řady Gliss Kur Oil Nutritive. Nová receptura obsahuje kombinaci osmi prvotřídních olejů a keratinu. Používáním šamponu a balzámu zamezíte vzniku roztřepených konečků až o 90 %. A nyní řada obsahuje navíc také jednu skvělou novinku – olej na ochranu před teplem Gliss Kur Oil Nutritive Thermo Protect Blow-Dry Oil. S produkty řady Gliss Kur Oil Nutritive se můžete těšit na maximální regeneraci svých vlasů se sklonem k třepení konečků. Budou zářivé, uhlazené, silné a hebké.

Dlouhé vlasy potřebují maximální péči. Neustále se dotýkají ramen a zad, což často bývá příčinou roztřepených konečků. Celá řada Gliss Kur Oil Nutritive byla proto speciálně vytvořena pro silné dlouhé vlasy, kterým nabízí neomezenou péči, díky níž zůstanou dlouhé vlasy uhlazené, zářivé a zdravé. Odborníci od Schwarzkopf vylepšili recepturu této řady, jež nyní nabízí kombinaci osmi pečujících olejů a keratinu. Keratin dodává vlasům sílu a elasticitu, a zároveň zacelí vnitřní i vnější poškozená místa vlasu.

Osm prvotřídních olejů dodává vlasům živiny a zanechává je hladké a hebké na dotek. V receptuře se skrývá arganový olej, světlicový olej, olej z makadamiových ořechů, olivový olej, meruňkový olej, mandlový olej, růžový a sezamový olej, které dodají vlasům náchylným k roztřepení všechny potřebné živiny.

Řada vlasové péče Gliss Kur Oil Nutritive:

  • NOVINKA: Gliss Kur Oil Nutritive Thermo Protect, 150 ml – Receptura s osmi nezatěžujícími pečujícími oleji zanechá vlasy lehké jako peříčko a pocit lehkosti i během aplikace. Tento produkt poskytuje vlasům luxusní hebkost a ochranu před teplem, a přitom je nezatíží. Použití je jednoduché. Jednoduše nastříkejte sprej do ručníkem vysušených vlasů a již neoplachujte.

• DMOC – 199,90 Kč

  • Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační ŠAMPON, 250/400 ml – Jemně myje a regeneruje vlasy díky osmi vzácným pečujícím olejům. Tento produkt obsahuje tekutý keratin, který regeneruje vlas hluboko zevnitř a zároveň uhlazuje povrch vlasu.

• DMOC 250 ml – 84,90 Kč • DMOC 400 ml – 119,90Kč

  • Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační balzám, 200 ml – Obsahuje bohaté živiny a regenerační keratin, který vyživuje poškozené vlasy a chrání je před roztřepenými konečky. Společným používáním šamponu a balzámu snížíte výskyt roztřepených konečků a o 90 %.

• DMOC – 84,90 Kč

  • Gliss Kur Oil Nutritive Maska na roztřepené konečky, 200 ml – Vlasy zregeneruje a sníží tak výskyt roztřepených konečků až o 95 %. Nemastící receptura s osmi vzácnými vyživujícími oleji a keratinem hloubkově regeneruje vlasovou strukturu – pro zdravý lesk vlasů.

• DMOC – 124,90 Kč

  • Gliss Kur Oil Nutritive Regenerační expres balzám, 200 ml – Balzám s osmi vzácnými pečujícími oleji a tekutým keratinem okamžitě zanechá vlasy poddajnější a hebké na dotek, které se budou snadněji česat a zároveň sníží výskyt roztřepených konečků až o 95 %. Jednoduše nastříkejte na ručníkem vysušené nebo na suché vlasy a již neoplachujte.

• DMOC – 119,90Kč

  • Gliss Kur Oil Nutritive Kúra proti třepení konečků, 50 ml – Nemastící receptura s obsahem osmi vzácných pečujících olejů a keratinem zaceluje konečky vlasů. Výsledkem je až o 95% méně roztřepených konečků. Jemně naneste na konce vlasů a neoplachujte.

• DMOC – 149,90 Kč

Fotografie

Komentáře