NOVINKA: Gliss Kur Supreme Fullness Ochrana barvy a okouzlující lesk pro vaše vlasy

Kategorie: Účesy a vlasy

Mojekrasa

Jemné vlasy bývají často mdlé a postrádají objem. Vše, co v takovém případě potřebujete, je vlasová péče, která vlasy posílí a vyplní jejich strukturu zevnitř. Vsaďte na novinku Gliss Kur Supreme Fullness, která udělá s jemnými vlasy doslova zázraky a vdechne jim nový život.

Receptura této řady obsahuje speciální komplex, jež vyplní narušené mikrovazby uvnitř vlasu, díky čemuž je pak vlasová struktura hustší. Řada obsahuje šampon, balzám, expresní regenerační balzám ve spreji a vlasovou regenerační masku v kelímku. Zajišťuje nejen optimální vlasovou péči, ale navíc zajistí také okamžitý objem již od první aplikace.

Nová řada vlasová péče Gliss Kur Supreme Fullness představuje řešení pro jemné vlasy, kterým chybí pevnost a objem. Díky speciální receptuře budou vlasy viditelně silnější a budou působit hustším dojmem, a to od kořínků až ke konečkům. Poškozené vlasy budou obnovené jak na povrchu, tak i hluboko uvnitř. Aby byl výsledek vaší péče co nejlepší, doporučuje se používat šampon, kondicionér i další produkty stejné řady. Platí to zejména u jemných vlasů.

Kromě šamponu obsahuje řada Gliss Kur Supreme Fullness také balzám, který vlasy posílí a dopomůže k jejich snadnému rozčesání po umytí. Po jeho opláchnutí následně vlasy vypadají zcela zdravé. Expresní regenerační balzám zajistí, že vaše vlasy dostanou všechny živiny, které po celý den potřebují. Vlasová maska pak dodá vlasům hloubkovou výživu a plnost tím že napomůže vyplnit vnitřní vlasové vazby.

Portfolio řady Gliss Kur Supreme Fullness:

  • Šampon Gliss Kur Supreme Fullness, 250 ml – DMOC 79,90 Kč
  • Balzám Gliss Kur Supreme Fullness, 200 ml – DMOC 79,90 Kč
  • Balzám Gliss Kur Supreme Fullness, 200 ml – DMOC 119,90 Kč
  • Okamžitá regenerační maska Gliss Kur Supreme Fullness, 200 ml – DMOC 124,90 Kč

Fotografie

Komentáře